Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koki123

Mam męża i dziecko a nadal kocham byłego :(

Polecane posty

Gość koki123

Byłam z nim 3 lata...to wystarczyło żeby bezgranicznie się zakochać...dzieliło nas tylko 100 km ale nasz związek niestety nie przetrwał...często sie kłuciliśmy itd...mąż był lekarstwem po nim a przerodziło się to w ślub a potem dziecko,sama niewiem dlaczego.Kocham byłego i on myśle ze tez nie kłamie mówiąc że nadal wisze mu na sercu...:( czasem chce go poprostu pocałować...ale mam przecież męża...ma tak ktoś?

Gość koki123
dzięki wielkie :D

Gość koki123
co to ma znaczyc te kropy?

"mąż był lekarstwem po nim a przerodziło się to w ślub a potem dziecko,sama niewiem dlaczego." Tak się kończy przylepianie sobie plastrów na zbolałe serce/duszę. Takie błędy popełnia się zazwyczaj nieodwracalnie. Bo teraz albo pokochasz męża, albo były na nowo pokocha Ciebie i nie swoje dziecko. Szanse? Są. Jakieś.

Gość nie wygrasz
to sie rozwiedz ! Tylko zebys potem nie plakala jak twój byly Cie przeleci lub stwierdzi po dluzszej chwili ze Cie niechce, zeby nie bylo wtedy placzu ze kochalas meza i ze tego zalujesz.... Chociarz szczerze przyznam, jako czlowiek czlowiekowi, to zal mi Cie, ze jestes nieszczesliwa w ten sposób... Mysle ze zycie z czlowiekiem, którego sie nie kocha musi byc naprawde okropne, i nie zycze tego nikomu.

Mysle ze zycie z czlowiekiem, którego sie nie kocha musi byc naprawde okropne, i nie zycze tego nikomu. jesli jest to dobry czlowiek ktory nas kocha to nie ma w tym nic okropnego pozatym sa dwa rodzaje milosci jedna ktora kontrolujemy i wybieramy kogo chcemy kochac i druga gdy nie wieadom skad pojawia sie uczucie motylkow i jak narkotyk kaze kochac nam dana osobe. Ta pierwsza nie daje takich doznan ale coz prawdziwa milosc jest bezinteresowna. A druga kochamy wlasnie dla tych doznan.

Gość nie wygrasz
yyughiuh - no pewnie masz racje... Szczerze to ciezko mi powiedziec... Mysle ze rodzaje milosci i bycia z kims jest multum, wlasnie tak ja piszesz... Rózni ludzie, rózne sytuacje i rózne przypadki... Ja jestem z facetem którego kocham ! Szczerze, z calego serca. I niewiem czemu, poprostu zycie bez niego bylo by dla mnie smutne. Jak go poznalam, byl on z biednej rodziny, nie mial nic. Ale go pokochalam, bo byl czuly, sprawiedliwy i zabiegal o mnie tak mocno jak tylko potrafil, i chyba wlasnie przed poznaniem go, oczekiwalam wlasnie tego od faceta.

Gość karemani
Ja Ci opisze sytuacje w jakiej znalazla sie moja kolezanka , a Ty wyciagnij wnioski , czy warto sobie zawracac czyms takim glowe . Chodzila z chlopakiem 2,5 roku dla nich obudwoch byla to wielka pierwsza milosc , ale on studiowal dosc ciezki kierunek i mial coraz to mniej czasu dla niej , co oczywiscie jej sie nie podobalo . Ona stala sie coraz bardziej kaprysna , chciala zeby on spedzal wiecej czasu z nia itp . , on nie potrafil sprostac jej zachciankom , poniewaz mial duzo nauki i sesje egzaminacyjna , wiec w grudniu postanowil z nia zerwac . Ona na Sylwestra poznala innego chlopaka , a we wrzesniu byla juz mezatka , los sprawil ze spotkali sie rok pozniej , on konczyl studia , ona nieszczesliwa . On zaprosil ja do siebie , milosc odzyla , ona zdradzila z nim meza , ale nie trwalo to dlugo , poniewaz on poznal kogos w kim sie zakochal i zerwal z nia kontakt . Po latach maz sie o tym dowiedzial i ja zostawil mimo , ze mieli corke , ona nawiazala kontakt ze swoja pierwsza miloscia , liczyla na powrot , ale on jest szczesliwie zonaty i kolejnym razem zerwal z nia kontakt . Ona obecnie czuje sie upokorzona i bardzo samotna rozwalila sobie zycie , corka ma do niej pretensje , ot co dala jej wielka milosc do bylego chlopaka .

Gość gość
Ale nie zawsze tak jest jak napisał karemani. Są wielkie nieszczęśliwe miości i czesto ludzie żyja w związkach których nie chcą tylko rozsądek im mówi żeby w tym g.. tkwić na pewno nie serce.

Gość gość
Pamiętaj tylko o jednym, że twój mąż nie pozwoli byle parchowi opiekować się jego dzieckiem. Możesz sobie odejść. Ale stracisz rodzinę. I tak skończy się WIELKA MIŁOŚĆ. Sraczką.

Gość gość
maz ma gowno do gadania w Polsce :D co najwyzej raz na 2 tygodnie zobaczy dziecko i tyle