Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jooooooojoooooooooo

Jak radzicie sobie z efektem jo-jo ? Jestem po 3 dietach i waga ZAWSZE wraca !!!

Polecane posty

Gość jooooooojoooooooooo

Co mam robic? Wracam do zywienia zgodnie z zasadami ,nie obżeram sie , od 2 lat nie mialam w ustach słodyczy,chipsów, cukru etc. Jem zdrowo ,tzn to co jest polecane przez dietetyków i co? Waga zawsze wraca, nie jest to gwaltowny wzrost ale powoli ,z tygodnia na tydzien idzie w gore i co najgorsze tluszcz odkłada mi sie w okolicach brzucha i ud ... Naprawde jestem juz zalamana :( Chcialabym wreszcie normalnie zjesc i nie myslec o wystającym wałku spod koszulki i kolejnej diecie:(

Może zrób jakieś dodatkowe badania, np. tarczycy, jej nieprawidłowa praca też ma wpływ na tycie.

Gość jooooooojoooooooooo
Tarczyce mam ok , robilam dwa lata temu operacje nosa i przy okazji badan krwi zrobilam kilkanascie, tak z czystej ciekawosci. Wszystko wyszlo wzororowo ,mialam jedynie mocną anemie. Z tym brzuchem i udami od zawsze mam problem ,jako małolata, mając te 14-15 lat bylam bardzo szczupla, ale na brzuchu była ta fałdka troche tluszczyku ,na udach tez, w szkole sredniej ''spasłam sie '' :O ,schudlam ale brzuch nadal jest , maly ale jednak w obcislej bluzce widac fałdke...

Gość plesiemioi
nikt sobie nie radzi -nietety zawsze dopadnie:)

Gość gggggfdddddddddd
tutaj 9 a 10 kobiet bedzie mialo JO JO prredzej czy pozniej :D:D:D