Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdd marmolada

kobietki napiszcie jakie macie stałe wydatki

Polecane posty

Gość lejdd marmolada

na siebie w miesiącu,typu:fryzjer,kosmetyczka,odzież,obuwie,kosmetyki ,perfumy

fryzjer - 0zl kosmetyczka - 0zl odziez - 0zl (mam jeszcze zapasy) buty 20zl (ok. 200 rocznie, wiec podzielilam) kosmetyki - krem z maslem kakaowym 25zl, capitavit piekne wlosy do 10zl perfumy - dezodorant 5zl

perfumy znajoma przywozi z zagranicy ok 100 E starcza na dluuugo, fryzjer 20 zł (znajoma fryzjerka przyjeżdża do mnie co 2 miesiące), do kosmetyczki nie chodzę, zabiegi robię sobie w domu wykorzystując produkty z www. biochemia urody, 65 karnet na siłownię na 3 miesiace

Gość teraz ja76
fryzjer - raz na 3 miesiące, strzyżenie, 25 zł kosmetyczka - raz w roku, 150 zł odziez - kupuje jedynie na wyprzedażach kosmetyki - krem kupuje raz na 3 mies, jakiś do 20 zł perfumy - perfumy mam długo, rok, nawet dłużej, nie psikam się codziennie moje stałe wydatki to na płatki kosmetyczne 3 zł , podpaski 8 zł,

fryzjer - 50 zł kosmetyczka - 0zl odziez - ok. 500 zł czasem mniej czasem więcej buty nie kupuje co miesiąc ale powiedzmy 150 kosmetyki - ok. 300zł perfumy - dawno nie kupowałam bo sporo jeszcze mam ponadto papierosy ok 300zł wyjścia ok 500 zł gadżety dla psa 150zł no i wiadomo-zakupy żywieniowe ale tego nie liczę, bilet miesięczny i inne bzdety. resztę odkładam

Gość biidulka
silownia + basen karnet 300 ale dla całej rodziny + 50 zł na dojazdy tam i z powrotem,1100 rata kredytu,krem normadern od Vichy 80 zł raz na 2 miesiace,tusz do rzęs 50 zl raz na 3 miesiace i zero żadnych kosmetykow,szampon do włosów jeszcze ,no i perfumy 200 zl raz na 3 miesiace

Gość czarna skarpeta
fryzjer - 50 zł raz na 2 miesiące kosmetyczka - 70 zl raz na pół roku odzież - 500-700 raz na pół roku, obkupuję się na wyprzedażach, ale wtedy wszystko czego mi brakuje, buty kurtki itp kosmetyki - ok. 50zł na miesiąc perfumy - mam zapasy

Gość fjkbhtfgjnghn
fryzjer 0 - siostra jest fryzjerką :D odzież 0 - mąż zazwyczaj kupuje :D ale około 100 zł obuwie - około 200 zł kosmetyki - dużo kosmetyków :D do twarzy, ciała, włosów... około 100 zł bilety - 150 zł alkohol - 100 zł co najmniej :D