Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolferin

Glany u dziewczyn :)

Polecane posty

Gość wolferin

Pytanie głównie do panów. Co sądzicie o kobietach chodzących w glanach? Ostatnio rozmawiałam na ten temat z koleżanką i ona powiedziała, że nie mogłaby w takich chodzić, bo to jest mało kobiece :P hmmm.. ciekawi mnie czy tak samo faceci postrzegają takie kobiety. Ja osobiście lubię w nich chodzić, ale z kolei nie wyszłabym chyba nigdzie w szpilkach, bo od nich mnie nogi bolą :classic_cool:.

Gość koks343
nie zwracam uwagi na buty.

Gość lopae
dla mnie dziewucha, która chodzi w glanach powinna dostać na wstępie wpierrdal za obuwie, a dopiero potem można pogadać

Gość normalnaaaaa
wolisz wypowiedzi panów ale ja i tak wtrące swoje 3 grosze ;P Wszystko zalezy od tego co dany facet lubi ;) Jeden się będzie oglądał za dziewczyną w dresach i adidasach oraz obcisłym topie, inny w kobiecie na szpilkach, w spódnicy i powiedzmy w koszuli a 3ci z miejsca się zakocha w dziewczynie w glanach, bladej z ciemnym makijażem i w koszulce ulubionej kapeli :D Ja kiedyś chodziłam w glanach itp- kochałam ten styl :) teraz ubieram się zwyczajnie i powiem Ci, ze i wtedy i teraz miałam takie samo powodzenie :D

Gość z taką w glanach to tak
jakby w walonkach była :O do gnoju albo w krzaki! Nie wyobrażam sobie ...kobiety mają pokazywac zgrabne giry w szpilkach czy takich tam obcasach a nie zakładac jakieś traktory jak na budowe ....

Gość koks343
Na pewno nie chciałbym dostac w jaja z glanów .

Gość koks343
wiec takie buty sa przerażające

Gość ndfjfkdf
wiele razy jak ubrałam glany do krótkiej sukienki to faceci mnie podrywali więc jednak niektórym się to podoba a glany to fajne buty, mnie się podoba nosić rockowo punkowy kobiecy styl

glany masakra. choc niektórym dziewczyna pasują. ja osobiście nie chodziłabym w glanach , no ale kazdy ma swój styl i nie powinno sie patrzec na to czy to sie komus bd podobac bo zawsze sie znajdzie jakis fanatyk .

Gość strikemaster
Koks, a ze szpilki byś w jaja chciał? :P A w temacie, nie mam nic przeciw dziewczynie w glanach, u nas, metali to nawet dość powszechne zjawisko. Wrażenie sprawia o wiele lepsze niż dziewczyna w szpilkach. -- Strony kiltowe: http://strikemaster.blog.interia.pl/

Gość kjnkjl
do dupy