Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 50+

50+ i co dalej z życiem?

Polecane posty

Gość Monika 50+

Jestem wolną kobieta po pięćdziesiątce i stoję na progu nowego życia. Jakie będzie i z kim, albo u boku kogo, bo przecież człowiek to stadne zwierze. Nawet nie wiem czy chcę być z kimś, czy wolę swoje cztery ściany i błogą ciszę, ale jaka będzie starość? Mam na imię Monika i zapraszam pięćdziesięciolatki do dyskusji.

Gość 40+kob.
Witaj, wiem że nie spełniam kryteriów wiekowych, ale chciałam Ci powiedzieć, że warto byc pozytywnie nastawioną do życia i widzę, że chyba taka jesteś. Życzę powodzenia.

Gość 40+kob.
Aha, tu tez bywają 50 - latkowie...kto wie, może samotni..? W każdym razie powodzenia

Gość wuewuzell
Nie bój się starości, ale tego, że nie masz żadnych zainteresowań i nie potrafisz nimi zapełnić sobie dnia. Jest tyle ciekawych rzeczy do odkrycia, jest tyle nieprzeczytanych książek. Mężczyźni po pięćdziesiątce też istnieją, ale rzadko się zdarza, że nie mają nałogów, są frustratami i zapatrzonymi w siebie lujami. Żyć można w pojedynkę, trzeba się tylko zaopiekować sobą na te dalsze lata, a jeśli spotkasz kogoś ciekawego nie daj mu zniknąć. Masz prawo do życia we dwoje, ale zważ na to, kogo wybierzesz na tę resztkę życia. Nie warto go marnować na bylejakość.

Gość fujfujfujfuj
......stoję na progu nowego życia. chyba nad grobem:D widac, ze juz rozumek nie ten zeby na keterie.pl wlezc i taki watek zakladac:D :o

Gość Monika 50+
Witaj 40+ Ja nad grobem nie stoję i mam zamiar jeszcze korzystać z życia, choć nigdy nie wiadomo kto pierwszy i kiedy. Zainteresowania też mam, ale na razie nie będę ujawniała żeby nie narzucać tematu. Mężczyzny nie szukam, ale jeśli ktoś mnie zaintryguje, to się nad tym zastanowię, bo jestem kobietą starej daty. To znaczy uważam że to mężczyzna powinien zabiegać, choć my i tak mamy końcowe prawo wyboru. Na pewno nie takich typków jak jegomość fiufiu. Nie ten poziom

Gość dziewczyny z kafe to my
jedno jest pewne teraz na wszystko masz już wyyebane :D;)

Gość Monika 50+
Oj przepraszam. Pan nie jest fiufiu.., tylko fujfuj.. i nieźle do tej wypowiedzi pasuje.

Gość do moniki
jestem przed 50 ...mam podobne dylematy i ostatnio cos pod górke, jesli moge zapytac - skąd jestes??

Gość Monika 50+
ja jestem z Piździna :) a Ty skąd?

Gość Monika 50+
Coś tu się dziwnego dzieje. Ktoś się podszył pod mój Nick. Nie ładnie. Jestem z Gdańska.

Gość Monika 50+
Coś tu się dziwnego dzieje. Ktoś się podszył pod mój Nick. Nie ładnie. Jestem ze Szczecina.

Gość Kobieta 50+
Myślałam że można tutaj normalnie rozmawiać z ludźmi, ale ktoś mi ukradł Nick, więc teraz będzie Kobieta 50+. Pozdrawiam zatem Monikę 50+ ze Szczecina i znikam stąd.

Gość Kobieta 50+
Myślałam że można tutaj normalnie rozmawiać z ludźmi, ale ktoś mi ukradł Nick, więc teraz będzie Kobieta 50+. Pozdrawiam zatem Monikę 50+ ze Szczecina i znikam stąd.

Gość Kobieta 50+

Gość Monnika 50+
jestescie tu wszyscy zkretyniali .Jak mozna sie podszywac na Dzien Dobry. Jestem madra , wyksztalcona i piekna kobieta . Wy prostakami .

Przepraszam wszystkich którzy zaczęli ze mną pisać na tym forum. Szkoda, bo ludzie potrzebują rozmowy. Dziękuję również podszytej pode mnie Monice 50+ ze Szczecina, bo już wiem że trzeba się zarejestrować i zapewnić sobie stały Nick. Nauka nie idzie w las, tylko w nas i życie w przedziale 50+ też bywa piękne. Po lekcji bycia w necie powracam do tematu. Jak żyć w tym wieku na nowej drodze życia? Jestem Monika z Gdańska i mam 56 lat z czego jestem całkiem zadowolona.

Gość nie no ale sobie
odpizdzila niczek , ze ho ho. Panusiu tylko parasolki Ci potrzeba jeszcze do szczescia i pieska pudelka . Twoja pelnia szczescia bedzie wieksza , bo juz jestes szczesliwa , zes ze Gdanska , zes Monia i ze 56 lat .Ale osiagi masz , jak kon w derby . Ja pierdole stara rurko -posikujesz juz w majty ?

Gość jestes stara
Paniusi ( fakt tylko blondynka moze walnac sobie taki Nik), juz wielko od trumny o Ciebie sie upomina :-P

Te małolatki to chyba nam zazdroszczą dobrej kondycji psychicznej;) Bo jak inaczej wytłumaczyć te kąśliwe komentarze? pewnie boją sie bidulki, że w naszym wieku one już tylko przy pomocy balkonika na 5 mszy dziennie do kościółka... Po 50-tce żyje się Moniko, tak jak przed. Tylko bardziej ceni sie przyjemności dnia codziennego i mniej przeżywa drobne rozczarowania. Przynajmniej tak jest u mnie: samodzielnej kobiety pracującej, mającej wiele zainteresowań i przyjaciół.

Palma pierwszeństwa. Dziękuję za poradę. Nie zrażam się i nie gorsze ludzką głupotą. Trzeba tylko uważać żeby się nie zarazić. Tak jak radzisz odczekam i przetrwam. Ostatecznie wiek swoje prawa ma i uczy cierpliwości. Młodzi, gniewni się wyszumią i z czasem spoważnieją. Oby zdążyli przed swoją starością. Teraz mówią że nam brak rozumu, to w ich wykonaniu zostanie całkowita pustka za kilka lat.

Gość nie no ale sobie
Jestem yebnięty papierowym worem ,prosze nie gniewajcie się na mnie.Taki już jestem dzika świnia :D

Nie no, tu jest gorzej niż myślałam. Kimkolwiek jesteście panie Moniki ze Szecina i Gdańska to postapiłyście nie fer. I jeszcze pojawiła się nijaka Kobieta 50+, Paniusia 56. Kobiety przecież tak nie można. Są tu jacyś normalni ludzie? A może zaraz dołączy nijaka pani Atrakcyjna 60? och

Gość -ABC-
to kto jest kim?