Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 50+

50+ i co dalej z życiem?

Polecane posty

Chyba nie zasługuje żebyście tutaj pisali, bo taka cisza. Nawet młodych gniewnych nie ma hi hi.

Gość kasia 30+
autorko masz obrzydliwy nik.Tak jakbys chciala napisac -jestem Dulska a Wy nikim.

Gość a ja wie, że
Kasia, sorry, ale czepiasz się:) Paniusiu, nie wykonałam Twojego zalecenia, mam doła, stąd moje milczenie.

Gość a ja wiem, że
zapomniałam o m teraz jest ok

a ja wiem To nie było zlecenie, tylko propozycja sprawdzona przeze mnie. Mnie pomogło, a jeśli chodzi o doły, to dobrze że je widzisz. Poszukaj drabinę i wychodź z niego, bo świat jest piękny.

Kasia 30+ Dulska była kimś, bo do dnia dzisiejszego dużo osób ją wspomina i musi wspominać poprzez lektury. Jak wiesz nawet powstała dulszczyzna jako rodzaj zakłamanego zachowania. Chciałabym żeby i mnie wspominano tak jak panią Dulską po dwóch wiekach. Nie traktuję ludzi jako nikt, chyba że tego sobie życzą, a wtedy raczej nie odmawiam. Chyle zatem głowę przed tymi którzy się uważają za nikich, bo to najczęściej są wielcy ludzie. Wyjaśnię słowo Paniusia, bo nie wszyscy wiedzą i kojarza. Paniusia, to mniej niż dama, a na pewno więcej niż przeciętna kobieta. Wiadomo w wieku 50+ każda ma już swoje diamentowe szlify, więc jesteśmy ponad przeciętne i wszystko na ten temat. Pozdrawiam.

Dulska była nikim. Jedyną jej zasługą jest to, że stała się bohaterką niezwykle udanej sztuki. Miałam kiedyś, choć może nie powinnam sprzedawać pomysłu, taką myśl, aby napisać powieść. Bohaterem miał być wnuk Dulskiej zrodzony ze związku Zbyszka i Hanki. Ciekawe losy i sączone przez cały wątek informacje naprowadzające na ten trop. Nick "Paniusia" nasuwa mi skojarzenie z nieco wyniosłą elegantką:) Dobry wieczór tak w ogóle:)

Gość kasia 30+
Zniechecilas sie.

a ja nie wiem. Byłam wczoraj na pogaduchach z koleżanką psycholog i ona mi jeszcze dodała to tych wcześniejszych: zasługuje, uwalniam się i jestem wdzięczna, żeby napisać: DAM SOBIE PRAWO DO. Do miłości, do wolności, do szczęścia, do błędu. To działa na nasza podświadomość i poprzez takie wypisywanie same się nakręcamy jak to kobity, ale w pozytywną stronę. Czyli nie że świat jest be i na czarno pomalowany, ale szukamy kolorów w koło siebie, bo świat jest naprawdę wspaniały jeśli to widzimy i chcemy. Ja chcę!!!!!

Widzę że nie ma zainteresowania i dyskusji, to znaczy że ludzie żyją bezproblemowo. Dlatego zmykam. Życzę zdrowia i miłośći wszystkim 50+ Na resztę trzeba samemu zapracować.

Gość ajronek
zawsze warto dla orzeźwienia znaleźć fajną pracę. z tego co się orientuję chyba cova ma takie dobre wyjazdy dla osób w różnym wieku, warto sprawdzić http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,52982

Gość gość
w wieku 50 lat dziec***ewnie masz odchowane, więc realizuj się, spełniaj marzenia, no chyba ze nie masz ambicji to inna bajka,pozostaje ci siedzenie przed tv, ew.plotki z rownie nudnymi sasiadkami

Gość gość
Witaj Gościu. Witajcie czytelnicy. Przyznam się, że całkiem zapomniałam o tych wpisach. Przeniosłam się w inne rejony internetowe i tam się rozwijam, ale na razie nie zdradzę. Podtrzymuje nadal teorię, że świat po pięćdziesiątce, a właściwie tuż przez 60 jest wspaniały i oby tak dalej. Z nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia życzę wszystkim uśmiechu, zdrowia i żeby Wam się chciało chcieć, a co? Każdy sobie szepnie sam.

Gość Paniusia 56
Witaj Gościu. Witajcie czytelnicy. Przyznam się, że całkiem zapomniałam o tych wpisach. Przeniosłam się w inne rejony internetowe i tam się rozwijam, ale na razie nie zdradzę. Podtrzymuje nadal teorię, że świat po pięćdziesiątce, a właściwie tuż przez 60 jest wspaniały i oby tak dalej. Z nadchodzącymi Świętami Bożego Narodzenia życzę wszystkim uśmiechu, zdrowia i żeby Wam się chciało chcieć, a co? Każdy sobie szepnie sam. Sory wkleiłam wypowiedź jako gość. Przepraszam, ale już zapomniałam jak to działa.

Gość gość
50+ i co dalej z życiem - blizej do konca zycia taka prawda

Gość gość
gość dziś 50+ i co dalej z życiem - blizej do konca zycia taka prawda xxxx ile masz lat? 18? 28? 38? skad wiesz, ze dla ciebie to tez nie schylek zycia? Kazdy wiek ma swoje prawa , przywileje i zalety...

Gość Gosc

Aktywuje ciekawe rozmowy po 50 tce

Gość Gosc

Jest tu ktos ? 

Gość Gosc

Jest tu ktos ? 

Gość gość

jestem 😄

Gość Gosc

A już myślałam że wszyscy poszli lulu...

Gość Tina

Dobry wiek, jestem zadowolona.