Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kąsumętka

dlaczego nikt dzisiaj ze mna nie porozmawia :(

Polecane posty

Gość kąsumętka

:(

Gość Ummmfgfgh
Nie gniewaj sie ze wklejam ale nie moge zalozyc tematu bo pisze ze zalozylam 10 tematow a nie zalozylam ani 1!!! Mozesz o tym ze mna pogadac :) _ _ _ _ *** Hej. Zalozylam konto na Allegro, wystawilam pare (10) rzeczy z opcja zaplaty przez PZA i wysylki listem poleconym priorytetowym. Odezwala sie do mnie osoba, ktora wylicytowala 2 rzeczy i zyczy sobie zeby wyslac za pobraniem, bo nie mam jeszcze komentarzy i mi nie ufa. Nie chce wysylac za pobraniem, uznalam, ze skoro nie udostepnilam tej opcji to jasne jest, ze nie mozna jej wybrac. Osoba ta nie skontaktowala sie przed licytacja. Uwazam ze wystarczajacym zabezpieczeniem jest wysylka listem POLECONYM i wplata przez PZA, a ja z kolei wysylajac za pobraniem nie mam ZADNEJ gwarancji ze kupujacemu sie nie odwidzi. Co robic.

Gość dllaczzego?
bo jestes głupia?

Gość kąsumętka
nie wysyłaj za pobraniem, jeśli nie zgadza się z zadamia aukcji, to nie powinna licytowac. napisz jej, ze ma iles tam dni na zaplate, jesli nie to zgłaszaj allegro o zwrot prowizji i wystaw negatywa. inna kwestia, ze zanim sie zacznie sprzedawac, to dobrze kupic kilka rzeczy czasem zeby nabrac pozytywow, zawsze to inaczej wyglada kilka pozytywow niz nic.

Gość Ummmfgfgh
Dziekuje :) Pewnie zaraz bede miala pozytywy bo wlasnie wyslalam pozostale przedmioty (juz zaplacili).

Gość Ummmfgfgh
Ide do domu pozdrawiam :)