Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaeiug

CO JA POTRAFIE ZJESC

Polecane posty

Gość zalamanaeiug

mam ataki obzarstwa kiedy mam wolne od pracy,potrafie jesc co 2 godziny po 1000 kcal :-( waze o 3 kilo za duzo ale jak bede tak zarla jak teraz bede wazyla o 30 kilo za duzzo wiec tak jak wczoraj np. zjadlam: rano godzina siodma :3 paczki 2 eklery i dwie drozdzowki serem godz dziewiata: piec bulek z szynka papryka i majonezem (grubo posmarowane ) godzina tak kolo 11 : trzy male czekolady milki mleczne obiad :-( godz 14; ziemniaki z buraczkami wielki talerz , 4 dosyc duze kotlety z ketchupem,i kilka ogorkow kiszonych okolo godziny 16:polecialam do sklepu i kupilam sobie 30 deko michalkow i 20 deko czekoladek z likierem wisniowym zjadlam wszystkie do godziny 18stej siedzac przed komputerem pozniej o godz 18stej zrobilam sobie kolacje zjadlam lassange z biedronki 850g i bulke z szynka o 20stej znowu zglodnialam i przygrzalam sobie sloik bigosu zjadlam go z 2 bulkami a pozniej siedzialam przed t do 1 w nocy i w tym czasie zjadlam wielka paczke laysow i orzeszki ziemne ( chyba tam bylo 400 gram )i 4cztery 3 bity i dodam jeszcze ze kiedys upieklam sobie sernik (mieszkam sama) upieklam duza blache i zjadlam cala w ciagu calego dnia albo kiedys zrobilam salatke warzywna z majonezem wyszlo mi 5 talerzy od zupy zjadlam ta salatke w dwa dni :-( czy ja jestem nienormalna? moze leczyc sie powinnam

o fuck masz jakieś zaburzenia... to nie jest normlane dlaczego tak wvzesnie wstajesz skoro masz wolne , póżniej wstaniesz...mnieje zjesz

Gość Yachu Chrystman
olaboga, bulimia jak w papę strzelił; lecz się póki nie jest za późno.

Gość pojfpeofn
podziwiam ze zjadlas lasagne zbiedronki:o mnie jakos brzydzi nawet do kompulsow zajadasz stres, emocje mam tak samo od hmm 15 lat? mozliwe dzisiaj zjadlam 1100 kca:) bardzo dobry wynik pozdrawiam

Gość hsderwyrwa
Provo czy powaznie piszesz?:P Jesli poowaznie to ile wazysz??:P

Gość GrubaskaBezMotywacji
nie wierze, ze tyle zjadlas:P

Gość zalamanaeiug
powaznie, tak duzo je od miesiaca przytylam narazie 3 kilo a zawsze szczupla bylam :-( ale jak piszecie mmi ze cosnie tak to moze ja to wreszcie zauwaze , np jak zjem jednego hamburgera to dla mnie za malo musza to byc 3 hamburgery

Gość zalamanaeiug
ja tez sie dziwie gdzie ja to mieszcze :-( ale zauwazylam ze po kazdym posilku tak po godzince od zjedzenia. ide do lazienki sie zalatwic

Gość dokarmiajstudentowzima
masz za duzo kasy. nie mialabys kasy, to bys polowy z tych rzeczy nie kupila! milka? michalki? burzuj!!

Gość Yachu Chrystman
spowoduj wysranie

Gość zalamanaeiug
wiecie co teraz sobie tak mysle ze to moze przez dziedzinstwo ... u nas zawsze codziennie musialo byc cos slodkiego jedzenie bylo na 1 miejscu , i pamietam ze jedzenie wiazalam z przyjemnoscia bo kiedy zmarl tata musielismy oszczedzac rowniez na jedzeniu , a ja bylam tym karmiona jak mama robila paczki ja je obsypywalam cukrem pudrem i w ciagu tego obsypywaniaa potrafilam z 10 zjesc nawet tyc goracych jeszcze :-(

Gość zalamanaeiug
zarabiam duzo ale jem tak tylko w dni wolne od pracy bo kiedy pracuje to nie mam czasu cociaz zdarza sie ze zjem zapiekanki na miescie kiedy pracuje jem troche mniej ale tylko troche bo na przyklad przed chwila robilam sobie gofry i zjadlam 7 naraz z nutella

Gość hsderwyrwa
Musisz cos zrobic z tym obzarstwem bo nim sie obrocisz bedziesz wazyla 200 kilo!!! Slodkosci zastap batonami musli a najlepiej to owocami! Maslankami slodkimi,.maja malo cukru i cal.Jogorty maja strasznie duzo weglowodanow:/ Jedz ciemny chleb a nie bialy.Jedz orkiszowy makaron....jedz pieczone miesa ,ryby....nie pij nic gazowanego-slodkiego a tym bardzie coli! Zamiast cukru uzywaj slodzika i ogranicz sol,ktora zatrzymuje w organizmie wode......jedz duzo warzyw i owocow!!!

Matko, nawet nie liczę, przecież to blisko 10 000 kcal!!! Ja na takiej dawce żyję 10 dni...

Gość zalamanaeiug
wiecie co napisalam ze od miesiaca mam takie ataki ale przypomnialam sobie ze kiedys mialam taki epizod, mialam wtedy 16 lat i w wakacje przez miesiace dorabialam sobie jako sprzedawca lodow z maszyny, nikt nas nie sprawdzal, na jednej zmianie bylam sama, i wtedy tez jadlam duzo, lodow oczywiscie z sosami z polewami, nalewalam sobie loda w kubek od herbaty i polewalam sosami ,i bardzo duzo ic jadlam ale to wtedy myslalam ze z nudow tyle jem , pamietam ze wtedy potrafilam zjesc za jedenym razem 6 tych najwiekszych wafli od loda z lodem w srodku polanym taka zastygajaca na lodzie czekolada truskawkowa przytylam chyba wtedy 5 kilo ale zrzucilam to szybko

Gość .,m,.mm,.m
masdz dziewczyno zaqburzenia odzywiania. sa dwa rodzaje glodu: fizjologiczny i emocjonalny. Skoro po 2 h od soczystego posilku czujesz glod to wiedz ze nie ma to nic wspolnego z fizjologia, . jest to zwyczajne zajadnie emocji, uczuc. niektorzy ludzie maja tak ciezkie emocje, sa tak wrazliwi ze nie potrafia sa =obie z nimi radzic. i wtedy odczuwaja glod-ten emocjonalny. tak wiec masz problem i jesli nei chcesz da;lej tyc i chcesz nauczyc sie kontreolowac emocje by ich nie zajadac natychmiast zacznij terapie. ostrzegam: powrot do zdrowia jest dluuuga monotonna, cholernie ciezka walka...

Gość dziś na pomarańczowo
jeśli to nie kolejna durna prowokacja, to masz mega problem. pierwsza myśl po przeczytaniu Twojego jadłospisu - ja pierdole. to z całą pewnością nie jest normalne. jakim cudem jesteś w stanie na raz wepchnąć w siebie prawie kilogram lazanii? albo kilka pączków, eklerów i drożdżówek? nie mdli Cię, nie masz odruchów wymiotnych? straszne. idź do lekarza jak najszybciej

Gość smutneslonce21u
wczoraj jak jadlam te paczki po zjedzeniu eklera zamdlilo mnie ale odczekalam z 5 minut i zjadlam reszte :-(

Gość smutneslonce21u
ja mam takie cos ze nie moge sie powstrzymac jak postawie przed soba talerz placka,nigdy w zyciu jeden kawalek mi nie wystarczy musze wszystko zjesc, jak nie daje rady naraz to czekam z 15 minut i jem reszte tak sie zachowuje jakby ktos mial mi to zjesc to straszne ;-(

Gość .,m,.mm,.m
na pomaranczowo-to nie ejst prowokacja ja jadlam tak przez pol mojego zycia, 3 hot dogi to dla mnie byla norma, 2 zestawy w mc donaldzie -standard a to byla dopiero rozgrzewka. dni spedzone na zarciu, doklanide co 2 h cos i to duuuze porcje. nawet nei wiesz jak ludzie zrec potrafia...a to ze sa chudzi wcale nie oznacza ze musi to byc sciema,....do 17 rokuz cia mialam taki metabolizm ze nic po mnie nie bylo widac...