Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarrrraaaaa

kupilam sobie laptopa za 8 tysi:o)

Polecane posty

Gość tarrrraaaaa

haha, ciesze sie:o)

Gość tarrrraaaaa
obiecalam sobie, ze kupie go sobie jak znajde pierwsza prace w zawodzie. nie za pierwsza wyplate oczywiscie ale po 3 mcach:) nikt mi nie pogratuluje?:o)

Gość AGAYYYYYYYYA
czemu taki drogi/? jakie ma funkcje, ze az tyle kosztował? Pierze? parzy kawe?

Gość beznadzieja...
i co sie chwalisz, ja 8 tysi w rok nie zarobie. zenada z takim tematem tutaj.

i musze się tym pochwalić na kafeterii jaka jestem zajebista i pusta :D :D żenada dziewczyno ! :P

Gość trafnę cię zaraz
pfe, tablet to rozumiem

Gość fotel
lepiej pochwal się swoją facjatą.

Gość tarrraaaaa
nie wiem dlaczego cie to az tak dziwi. dobry laptop moze kosztowac duzo wiecej niz te 8 tysi. nie bede teraz opisywac jaki ma funkcje, nie w tym rzecz. do czego zmierzam-laptop tani nie byl, ale obiecalam go sobie za to, jesli znajde dobra prace, a nie znalazlam jej lezac brzuchem do gory;o) i z tego sie ciesze! czy wy obiecaliscie tez sobie kiedys cos i sprawiliscie sobie jakas radosc z swoje starania i sukcesy?

Gość Jabardzo
Nie bój nic, za rok będzie warty 1500pln.

Gość tarrraaaaa
a i nie uwazam, ze 8 tysiey to malo pieniedzy , chodzi mi o to, ze kazdy z nas powinien sprawiac sobie male i wieksze radosci(laptopa i tak musialam kupic ale a ramach nagrody kupilam sobie lepszy modelik:))

Gość AGAYYYYYYYYA
no dziwi mnie głupota ludzka... jak mozna wydac 8 tysiecy na laptopa

"tak, kupiłam sobie buty za 2000 ale nie chwaliłam się tym na kafeterii " Oj, coś ściemniasz :P Pamiętam, jak na Ciebie naskakiwali, kiedy napisałaś, że kupiłaś butki za 1800. ;)

Gość ech.............
Powie ci coś człowiek uzależniony od kompa 20 lat. Obecnie jakość laptopów maleje z roku na rok. Jedynie nie psującymi w miarę się laptopami są think pad x r i t series. Do tego niektóre delle. Stare hp magnezowe. Więc co ci z tego że masz lapa za 8 tyś. Do przeglądania netu?? A teraz tak. Na 99% ma kartę graficzną która jest montowana systemem bezołowiowym. Więc mimo że masz gwarancję to za 2 lata czeka cię reballing. 2 lata to max. W skrócie trzeba przelutowąć chip graficzny jeszcze raz. Co z tego że za tyle go kupiłaś jak spadnie ci na podłogę i rozpier... się na pół jak np imacki. Obecnie nawet najtańszy lap do internetu i filmów się nadaje. A to robi większość ludzi. Więc lepsza jest wtedy normana karta graf. Wole mieć swojego x201t i spadł już tyle razy na ziemie... Dysk ssd i możesz robić co chcesz. Mam 10 letniego tc4200 który tyle razy w aucie przy hamowaniu poleciał, tyle razy spadł. Oczywiście to są tablety a nie jakieś gówna ipady. Tak że rozsądku dziewczyno rozsądku. Wolał bym wydać 4 tyś na x220t t400 np a 4 tyś zachować w kieszeni. I wiedzieć że lap wyrzyma mi choćby te 5 lat. Że działa te 12h na baterii t400 nawet 23. A nie po 2h down

no bo wtedy akurat pytałam o opinię dziewczyn czy im się podobają ale nie chwaliłam się - ktoś mnie zapytał o cenę to napisałam ile kosztowały :)

''no dziwi mnie głupota ludzka... jak mozna wydac 8 tysiecy na laptopa'' Akurat to nie głupota. Zajebisty laptop z zajebistymi parametrami tyle kosztuje. Oczywiście głupota jest chwalenie się o tym na forum. Ale dziwie sie jak można wydać 2 tysiące na buty:o Oczywiście nic nie mam do lilou_moew. Może jako faceta po prostu nie dziwi mnie wydanie na gadżet 8 tysięcy, ale na buty bym 2 tysiące nie wydał:P

Gość romananana
cóż, gratulujemy. ja też obiecuję sobie różne rzeczy w nagrodę, ale problem w tym, że kupuję je i tak nawet jak sobie nie "zasłużyłam". ale na laptopa to by mi szkoda było tyle kasy. mam grata 10-letniego i dobrze służy.

a no widzisz a ja laptopa mam za 4 tysie ale za 8 bym nie kupiła ale buty są dla mnie bezcenne i jeżeli bym zobaczyła takie za 8 tyś to tyle bym odkładała żeby w końcu je kupić - ot taka róźnica między kobietą a mężczyzną :)

Tak mi się przypomniało :P A gdzie Twoje zdjęcie z parku? 😭 Na tamtym wyglądałaś o niebo lepiej.

'ale to już byłooo i nie wróci więcej... ' :P na zdjęciu miałam 17 lat a teraz mam 21 więc nadszedł czas aby je zaktualizować ;)

który osiągami ledwo dorówna komputerowi za 2,5 tysiąca a jest mniej wygodny i ma mniejszy ekran :D

Ale to zdjęcie jest niedobre :P Taki "American dream"...

akcja - prowokacja??? :P :P :P heh, a właśnie ;) ja też muszę kupić sobie jakiegoś notebooka, ponieważ mój się rozdupcył :O ale nie wiem jakiego :O hm... znaczy nie mogę się zdecydować :O ech :P Może macie jakieś propozycje? :D apple? HP? Sony? Jakiś konkretny model? Hm... ;) Pozdrawiam ;) :P

Teraz, jak napisałaś, że na nim nieletnia byłaś, to trochę głupio :P