Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eybl

Pilne - garnki!!!

Polecane posty

Gość eybl

Czy ktoś z tutaj obecnych jest w stanie mi pomóc? Na gruponie znalazłam ofertę 499 zł zamiast 2999 zł: 17-elementowy zestaw ekskluzywnych garnków Eybl z dożywotnią gwarancją i przesyłką kurierską. Znacie sie na tym? wiecie cos na temat tych garnków?? Prosze o pilna pomoc, bo oferta konczy sie za 6 godzin...

Gość trafnę cię zaraz
nie kupuję nic z grupona itp. moja koleżanka tam pracuje i właściwie ciężko tam trafić na pełnowarftościowe towary

Gość eybl
http://www.groupon.pl/ to link do tych garnków, polecacie? ps. Kiedys dostalismy wraz z mężem prezent w postaci kuponu do wykorzystania w termie bania w białce tarzańskiej za tzw psie pieniądze. a wyjazd cuuuudowny :)

Gość eybl
5 godzin do końca... :(

Gość eybl
Ale zauważ, że nie ma DOŻYWOTNIEJ gwarancji... Potrafie niby znaleźć ceny, ale nie wiem, co jest oryginałem, a co nie, bo słyszałam, że zdarza się często że to podróbki i do tego tandetne!

Gość eybl
Niechciaczku, czy miałas ten garnek w ręce, albo Ty lub Twoi znajomi go użytkują? możesz mi cos jeszcze na ten temat powiedziec??

tak nawet mialam okazje gotowac w tych garkach wiele razy :) wolno sie w nich gotuje maja ostre krawedzie te czarne plastiki na raczkach sie odkrecaja i latwo przytopic po za tym w miare dobrze sie je myje ducianka oczywiscie sama osobiscie mam ceramiczne i jestem duzo bardziej zadowolona z nich :)

Gość Oczywiście że
to głupota. Inna sprawa,na huj ci 17 garnków???

Gość eybl
Ale sie usmiałam :) Hihi, to nie jest 17 garnków a 17 elementów a to róznica, bo pokrywka tez liczy sie jako element. Macie racje. raczej nie kupie... chyba za drogo, dla takiej kucharki jaka ja jestem...

Gość eybl
Niechciaczku- slicznie dziękuję za pomoc w podjęciu decyzji. Nie kupuje. w sumie jak kupie 1 garnek na ziemniaki i jeden na makaron to mi wystarczy :] :*

Gość jjjjjolkiiia
no ale tam w sumei nie ma 17 granków, oni policzyli to taze z pokrywkami, ale głupie wolałabym już garnki ZEPTERA dajcie jakiś przykłąd tych ceramicznych

ok mam http://www.ebay.it/itm/Set-batteria-di-pentole-11-pezzi-Tognana-rivestimento-in-porcellana-/250913388582 oczywiscie ja je za mniej kupilam bo na promocji byly :) jedyny ich minus to to ze maja tez ceramiczne raczki ktore szybko sie nagrzewaja...oprucz tego to fajnie szybko sie gotuje i super sie myje bo wystarczy przetrzec zwykla gabka...udalo mi sie tez kupic na promocji 3 patelki w takim samym kolorze

dokladnie to porcelanowe sa a i jeszcze jeden minus jak spadnie taki garnek na ziemie to po nim ale mi sie jeszcze nie zdazylo

Gość eybl
Jakie ładne. naprawdę są sliczne, a jeszcze jak dobrze sie w nich gotuje, to pełen sukces. tylko jak si ema małe dzieci, to moze być problem, jeśli sie stłucze niechcący. Ale przyznajcie sami, ile razy jakis garnek wypadł wam z rąk?