Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapnbhccghjk

zwolnienie do ginekologa

Polecane posty

Gość papapnbhccghjk

czy mogę się zwolnić z pracy? ginekolog przyjmuje do 15 a ja koniecznie muszę iść na nfz... i czy jakieś zwolnienie dostanę na te 2 godziny od lekarza?

Gość a ja myślę, że....
weź dzień urlopu

Gość papapnbhccghjk
mam sporo pracy, pewnie wolałby zebym sie zwolniła ze 2 godziny niz na cały dzien...

Gość papapnbhccghjk
ale dziewczyny, mi tez by pasowało zwolnić sie pod koniec dnia... po co marnowac urlop

Gość jak bylam z wlochata klata
lelarz nie moze wydac Ci zwolnienia jesli nie jeste chora. jedyny rodzaj zwolnien to druk l4 ktory wypisuje sie w trakcie choroby.

Gość no jak tak mozn
moze ci wydac natomiast swistek - potwierdzenie ze bylas na badaniu. chociaz nie wiem jak gin, wiem, ze jak sie na ostry dyzur pojdzie to tak mozna. po prostu porozmawiaj z szefem, ze musisz isc do lekarza, i ze odpracujesz to

Gość a ja myślę, że....
dziwna jesteś ja bym wolała wziąć urlop, bo po co w pracy mówić, że idziesz do ginekologa wszyscy będą mieli co plotkować a jak masz wolne to inne sprawy też można załatwić chyba z ciebie pracocholiczka

ja natomiast nie wiem jaki masz problem zeby pojsc do szefa i powiedziec ze czeka cie wizyta lekarska i chcesz sie zwolnic wczesniej co kiedy indziej odrobisz... ludzie czemu sobie niepotrzebnie komplikujecie zycie???

Gość no jak tak mozn
"ja bym wolała wziąć urlop, bo po co w pracy mówić, że idziesz do ginekologa" nie musi mowic do jakiego lekarza przciez :O

Gość barbarellia.
wiem z własnego doświadczenia że szefowie są ciekawi a szczególnie kobiety więc może zapytać i co wtedy powie ?

Gość papapnbhccghjk
''dziwna jesteś ja bym wolała wziąć urlop, bo po co w pracy mówić, że idziesz do ginekologa wszyscy będą mieli co plotkować a jak masz wolne to inne sprawy też można załatwić chyba z ciebie pracocholiczka'' O rany, nie chcę brać całego dnia wolnego, bo pracuje tam dopiero 3 miesiace i mi poprostu szkoda... wole jak mi sie nabiera trochę dni i wziąć więcej na raz. Tym bardziej, że już 1 dzień przymusowo wykorystałam:/

Gość no jak tak mozn
to wtedy powie to co uwaza :O