Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poraaaaaaaaachaaaa

NIE MOGE SIE UMOWIC DO GINA HEEELP :(

Polecane posty

Gość poraaaaaaaaachaaaa

sluchajcie wiem ze jestem zalosna.. ale.. mam 24 lata i jeszcze nie bylam u gina. na razie wszystko ok .. tak mi sie wydaje .. ale czas juz najwyzszy zrobic badania.. chcialam sie umowic prywatnie za pierwszym razem i za kazdym razem jak probouje zadzwonic to.. nie moge.. normalnie siedze i beczę bo cos jakby nagle kazało mi odkladac ten tel i nagle w glowie mam pytania - po co? nie dam rady, i tak tam nie pojde.. blagam wezcie mi cos napiszcie zebym sie w koncu przemogła i umowila sie na wizyte : ((((

Gość Ale sex uprawiasz
i przed tym nie masz oporów tak?Pomyśl sobie że jak będziesz na fotelu a gin ci będzie wsadzał paluszki że to twój facet i tyle :)hehe.

Gość pure homme
ty masz jakies mega zaburzenia wiec idz z tym najpierw do psychologa chyba,ze ja mam cie zaprowadzic trzymajac za reke:P

Gość hfghf
To nie dzwoń tylko idż do zwykłej przychodni. A ja pierwszy raz byłam u gina w wieku 23 lat, a poddałam się badaniu (bo przecież to nie obowiązek), mając lat 28 - tak też można. :)

Gość poraaaaaaaaachaaaa
nie uprawiam sexu od kilku lat.. gdybym to robila pewnie bylo by mi latwiej.. ale nie mam w sumie motywacji bo tabletki mi nie potrzebne a czuje sie zdrowa .. tylko ze poczekam jeszcze kilka lat i jak bede miec 28 czy 29 i pojde pierwszy raz do gina to dopiero bedzie sensacja :( tylko to jeszcze sprawia ze wiem ze musze tam pojsc. ale i tak nie moge :(

Gość poraaaaaaaaachaaaa
nie wiem jak w zwyklej przychodni sie zarejstrowac. w rejestracji jest moja znajoma ze szkoly i nie bede sie przed nia tlumaczyc ze jestem pierwszy raz bo nie mam karty tu itd. wstyd :(