Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaaddd08

Czy mam napletka albo inna chorobe ???

Polecane posty

Mam 16 lat,muj penis w zwisie liczy 8cm a w stanie erekcji 17 cm gdy mam go w zwisie to widac tak jagby nadmiar skury ale sciagne ja tak zeby bylo widac w pelni odkryty zaladz,jak puszcze skure to ona spowrotem pokrywa grzyba ale tego nadmiaru niewidac a w stanie erekcji jak sciagam z niego(tak samo jak w stanie spoczynku z ta skura) skure to sciagam tak ze widac caly zaladz i z 3 mm za zoledziem ale jest po tych 3mm za zoledziem takie faldki skury i niewiem co z tym zrobic czy isc do lekaza niewiem nawet co to jest prosze o pomoc czy to bedzie przeszkadzac w stotunku albo w zyciu codziennym,czy tej skury nie jest za duzo??????? PRZEPRASZAM ZA BLEDY :)

"skure to sciagam tak ze widac caly zaladz i z 3 mm za zoledziem ale jest po tych 3mm za zoledziem takie faldki skury"nie schodzi sama skura ale ja ja musze sciagac ale czytalem ze to jest normalne ze u niekturych trzeba samemu sciagac

czyli jak nie czuje bulu przy sciaganiu z zaledzia skury to jest ok ??? :) ale co z tymi faldami poprostu zostaja i tak sie wydaje jagby przeszkadzaly w stosunku przynajmiej mi tak sie zdaje :))

Gość anatom
Psy Chow-chow też tak mają tyle, że na całym ciele... żyją z tym i jest im dobrze a Ty problem robisz. Znajdziesz panienkę tej samej rasy i będzie ok!

Gość Taki jeden ziom :P
Masz normalnego, zdrowego, nieobrzezanego ptaka - sytuacja normalna i brak jakkichkolwiek niepokojących oznak. Wędzidełko trzyma napletek, dlatego tworzą się te fałdy. Rzadko (gdy wędzidełko nie spełnia swojej) funkcji - najczęściej, gdy jest ono podcięte lub zerwane, napletek rozciąga się po całym trzonie - wtedy jest zagrożenie. U Ciebie normalna, w pełni zdrowa sytuacja.

Gość olendo
fake :-)