Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhuhu

Ładna jestem?

Polecane posty

ciepłe mleko - pokaż swój ryj paszkwilu, dopiero się wypowaidaj dziffko Uważam że dziewczyna nie jest brzydka tylko trochę nie 'zrobiona' -wystrczy makijaż i odpowiednia fryzura i będzie fajna laska :)

Gość uhuhuhu
kciukiem ładniejsza? co jak co ale ona... :D TakaMALAjedna no ładna nie jesteś wiec nie wiem skad taka pewnosc siebie :classic_cool:

Gość uhuhuhu
a za opinie dziękuje:)

Gość zfbhh
ja wiem że na kafe to siedzą sami pokurwieńcy prawie ... co jak co sporo tu dziewczyn widziałam i mala masz nad nimi tą przewagę, ze nie robisz z siebie debilki do zdj i wieśniary totalnej. No i wyglądasz jakbyś miała mózg. koniec lizusostwa. No, na debilkę to mi nie wyglądasz. a przewaznie tu debilki mają zdj w stopkach

Gość zfbhh
sorry - ale ty piszasz, ze taka mala nie jest ładna?? a niby kurwa z której strony? co ma brzydkiego? no...? nos ma jak lalka, usta duże i ładne, oczka też, owal buźki i ogólny wygląd baaardzo wporzo.. gdzie niby ona nie jest ładna?

Gość zfbhh
kurde, to co pisałam wcześniej to było do MALEJ!

Gość mbmie
no dobra laski dupy juz pokazałyscie , a teraz pokażcie twarze.

lilou - nie upadłam jeszcze na głowę, jak Ty. Doopy wyglądem nie urywasz, a się rzucasz i jeszcze perfidnie łżesz, że osoba na zdjęciu jest ładna :- żenująca z Ciebie prukwa.

Gość HMS...BBS...Petard
O niech mnie oje‏bie :D

Gość uhuhuhu
kazdy ma prawo miec wlasne zdanie wiec pisze co mysle, mała ma tlusta twarz i jest sztuczna, tyle w temacie

Kjojicek, domyslam sie, slyszalam, jak Tobie pojezdzali (a ponoc niezla doopa jestes, choc nie mialam okazji zobaczyc) a paszkwilom wmawiali ze sa ladne :classic_cool:co za ironia :classic_cool:

Gość zfbhh
mala ma tłustą twarz? ahahahahahahahahahaha hahahahahaha aahahahahahahahah ahahahahahahahaha chyba cię łądnie popierdoliło!!! Bużka jak aniołek zazdrośnico. Sztuczna bo co? bo ma piękny nos i harmonijną twarz? co jest w niej sztuczne? sama natura, i to jak widac bardzo szczodra. wex się nie ośmieszaj. pogrążasz się coraz bardziej

mi sie wydaje, ze autorka ma tak ponad 30 a moze ja bym dala nawet i 40, ale ja sie nie znam

Gość zfbhh
i nie wkurwiaj mnie bardziej bo ja do małej mam podobny nos( Mala pisałam Ci już dziś) i też mnie wkurwiają zawistne pasztety! Złośliwe, podłe i nie mogące się pogodzić z tym, ze ktoś jest ładniejszy.

Gość uhuhuhu
sama natura :D:D poległam tlenione kudły , pomalowana faktycznie ma bardzo szczupłą twarz, tluste poliki i broda, ahhahaha

Gość uhuhuhu
uroda to pojecie względne.

Gość zfbhh
mala to wyjątkowo ładna dziewczyna- moim zdaniem i widac po niej charakter- tak przynajmniej mi wygląda. Tak czy tak pisanie o niej że jest nieładna jest ŻAŁOSNE!! Obiektywnie Mala jest bardzo ładna i nie ma się do czego p[rzyczepić. taka prawda.

TakaMALAjedna - żadna ironia, to są fakty :classic_cool: to my jesteśmy obleśne i nam się w doopach poprzewracało od namiaru tapety :classic_cool:

no tak, nie ma nic bardzej sztucznego niz rozjasniane wlosy + mejkap :D:D:D:D 🖐️ haha zfbhh, a to Ty pisalas ze masz podobny, kurde nie skojarzylam Cie. ALe widzisz laska - rozumiemy sie :)

Gość uhuhuhu
bujam sie stad,cya

Gość zfbhh
i ty to mówisz? kurwa cofam wszystko- było mi ciebie żal- ale na litośc - masz zmarchy bruzdy jak stara baba i to przy reszcie to pikuś- to ty masz tłustą twarz, wiszą ci policzki i to coś- czy to dziób czy nos? No i włosy? co z tego że mala ma farbowane- to nie średniowiecze!! Życze ci, zeby tobie kiedyś pomogła tylko ingerencja we włosy żeby wyglądać jak laleczka. marne nadzieje twe, hahahaha

Gość zfbhh
przynajmniej obiektywnie doceniam ładne dziewczyny- bo nie mam nasrane w garze i wznam swoją wartość. W przeciwieństwie do jakichś zapuszczonych diobaków zakładających żałosne wątki! mala jesteś z dolnego śląska moze? pytam bo kolezanka szuka ładnej dziewczyny na makijaż na str o makijazach- i do zdj (zdj makijażu, pracuje na MA, więc profesjonalka)

Gość najladniejsza to jest
lilou moew czy jakos tak a nie te cale tapeciary