Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zossia30

czy to możliwe, że profesjonalne kosmetyki (tigi) zniszczyły mi włosy???

Polecane posty

Gość zossia30

nakupiłam trochę polecanych przez fryzjerkę produktów tigi. Straszliwe siano mi się zrobiło, dosłownie zamiast nawilżyć, to te szampony i odżywki wysuszyły mi włosy!!! Czy to w ogóle możliwe, wierzyć mi się nie chce! do tego używam suszarki profesjonalnej babyliss, już sama nie wiem co jest grane...

Gość bfgbraaa
jak to sam alkohol. jesli nie zal ci bylo kasy na takie fryzjerskie kosmetyki to polecam najlepsze doo odzywiania włosów sa preparaty z biovaxu http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32001 ta jest pomocna przy lokach, pięknie lśnią i 'trzymają formę', jest wydajna http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=38599 razem z tym nawilża włosy cudownie. polecam tez zapoznac się z metodą olejowania włosów

Gość zossia30
tyle pieniedzy wydalam... na coś, co zamiast poprawic kondycję, to zniszczylo mi doszczetnie wlosy... ta fryzjerka gadala, ze najwiekszy szit to loreal, matrix, te wszystkie goldwelle itp. a to tigi niby rewelacja. dalam sie nabrac...

Gość therraffllee
wszystkie te kosmetyki to jeden wielki syf,, sama chemia i trucizna owinieta w kolorowe opakowania! ja uzywam do wlosow oleju argan oraz amla (hinduski olejek), wlosy sa piekne i zadbane, skora glowy tez, szampony jedynie naturalne bez zadnego syfu

Gość zossia30
to ja juz nie wiem co robic, mialam fakt podniszczone wlosy ale to co jest teraz to siano do kwadratu!!! skoro profesjonalne mialy mi poprawic wlosy a spieprzyly, to co ja mam stosowac, by im pomoc??? chyba zostaje sciac sie na lyso...

Gość uiuuuu
up

Gość izkkka
Tutaj czytaj: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381 Faktycznie dałaś się nabić w butelkę, bo za parę złotych możesz kupić o niebo lepsze rzeczy (olej kokosowy, rewelacyjną odżywkę Gloria etc.). Pierwsze efekty powinny być już po kilkunastu dniach, całkowita odbudowa włosów to kilka miesięcy niestety.

Gość zossia30
O rety!!! Niestety mam wątpliwości, czy uda się zregenerować moje włosy... Nie kupię już nic z tego durnego Tigi. Czy cała reszta profesjonalnych produktów, jak matrix, loreal i in. to taki sam szit?

Gość Leon_ Zawodowiec
Zosia wszytskie reklamowane głosno firmy to takie samo gowno !!! pic na wode ...:/ Szukaj naturlanych produktów do włosów.

Gość zossia30
najgorsze jest to, że ja się nie znam na składzie kosmetyków, nie wiem czego unikać... ale poczytam, na wizazu co nieco pisza

Gość wiesz roznie to jest
po prostu Tigi nie jest dla twoich wlosow i tyle. ja mialm ich produlty i bylo ok, tak samo z loreal prof. ,welli ,kudosa i kilku innych .

Gość zossia30
mam cieniukie, słabe włosy, jak zacznę testować na nich te wszystkie kosmetyki to chyba łysa zostanę... ja mialam kiedys z loreala intense repair i byl ok, może do niego wrócę

Gość kasjopejka123
Ja od jakiegoś czasu szampony i odżywki do włosów kupuję w aptece:) strasznie mi wypadały włosy..więc poszłam do dermatologa - zaleciła takie bez recepty saszetki gelacet a dla poprawy kondycji włosów szampon i odżywkę dermena - jestem zachwycona - włosy przestały wypadać...a są delikatne, nawilzone, gładkie...

Gość zossia30
ja sie strasznie boje eksperymentów, mam tak slabe włoski jak u dziecka, do tego prawie nie rosną... :( wstydzę się jak wyglądam, dbam o nie, stosuję te profesjonalne produkty, a i tak wygladam jakby piorun w miotle strzelil...

Gość MarlenaMaz.
Zosiu obetnij włosy (nie mówię że na łyso, zetnij kilka cm chociaż). A na regenerację i nawilżenie świetne będą oleje, potrafią zrobić ze strasznych, sianowatych włosów piękne, błyszczące, mocne, miękkie i nawilżone włosy. Kup olej (nierafinowany, tłoczony na zimno- w sklepie ze zdrową żywnością, np kokosowy, jojoba, ze słodkich migdałów...) i nałóż na włosy na kilka godzin a potem umyj je delikatnym szamponem ze 2 razy. Po kilku zabiegach włosy na pewno odżyją. Odstaw profesjonalne kosmetyki bo to sama chemia. Kupuj delikatne, o prostym składzie. Zajrzyj na forum wizażu, pielęgnacja włosów- na pewno dzięki licznym radom uratujesz swoje włosy.

Gość MarlenaMaz.
Ja też mam słabe włosy i dlatego nie powinno się ich faszerować chemią z profesjonalnych kosmetyków. Bo czasami to pomoże, ale tylko wizualnie. Najlepsza jest naturalna pielęgnacja i suplementy, np polecam tran.

ja też jestem za stosowaniem olei i jak najbardziej naturalnych kosmetyków. To co próbuja nam wcisnac reklamy to bzdura. Szampon ma po prostu umyc skore głowy i nie wysuszyc jej. Szampony przeciwłupieżowe to dopiero sciema. Działaja dopoki się ich uzywa. Ciekawe czemu he? :P Jeśli chcesz uratować włosy zastosuj oleje o których pisały dziewczyny powyżej albo zobacz oferte sklepow z naturalnymi kosmetykami typu mydlarnia http://www.mydlarnia.info/pielegnacja-wlosow-cat-164.aspx. Ja teraz myje głowe szamponem twardym czyli w kostce jak mydło. Od dawna zrezygnowałam z farbowania włosów. Teraz mam włosy zdrowe jak kiedys zanim zaczelam meczyc je farbami suszeniem (najlepiej niech schną same) prostowaniem. Powodzenia! :)

Gość renatka33e
Bardzo duży wybór profesjonalnych odżywek do włosów suchych i zniszczonych mają na portalu www.twojauroda24.pl . Ostatnio to kupuję głównie odżywkę Matrix z olejkiem arganowym. Świetnie nabłyszcza włosy, efekt jest widoczny gołym okiem po kilku nałożeniach.

Gość gość
Jeśli zależy Ci na preparatach znanych producentów, to możesz przejrzeć sobie ofertę sklepu internetowego Twoja Uroda 24 (www.TwojaUroda24.pl). Oni w ofercie mają pełną paletę profesjonalnych kosmetyków do włosów. W ofercie znajdziesz np. serum Loreal, wosk Loreal, szampon Wella. Mają też bardzo bogaty wybór farb i preparatów do stylizacji.

Gość aniawlosy
Kosmetyki ZAWSZE trzeba kupować u sprawdzonych źródeł.. Ja zawsze zamawiam tutaj https://allabea.pl/wlosy i zawsze byłam zadowolona. Moje klientki również :)

Gość gość
Bardzo dobre szampony ma Ziaja. Osobiście zamawiam ze strony Apteki pod Smokiem, bo mają niskie ceny i szybko realizują zamówienia.