Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niachniaczek

jest tu ktos mieszkajacy we wloszech?

Polecane posty

a co sade robisz?;-) czy z wizyta chcesz wpasc - gdy ktos mieszka we wloszech to nie oznacza automatycznie ze szuka znajomych - bo do tego zapewne pijesz, czyz nie?;-)

Gość ror zapomnialas dodac najwazni
as easy as it is;)

spokojna glowa;-)) nie zapomnialam;-) ale cieszy mnie twoja czujnosc do co moich postow - i jeszcze przy okazji sie czegos uczysz - takie dwa w jednym;-))

nie trzeba być czujnym twoje posty aż wala po oczach swoja wnikliwa analiza tematu;) a easy as it is:D

ups zjadłam literkę

"nie trzeba być czujnym twoje posty aż wala po oczach swoja wnikliwa analiza tematu a easy as it is" no i jak widac niektorym nader wpadaja w oko ;-))

Gość no to jak zaleje sobie
sady? co to?

Gość no to jak zaleje sobie
chodzi o sonde?

Gość cdvhjdxxj
sonda chya nie sąda

Gość cdvhjdxxj
ja jezdziłam niedawno czesto do woch i jakos na ten kraj nie narzekam moze byc

na czerwiec bedzie 6 lat jak tu jestem wlosi to egoisci totalni ktorzy traktuja czlowieka jak debila po za tym totalne bezprawie tu panuje kazdy robi tak jak sie mu podoba

to dlczego tam jestes? na czy polega bezprawie? jak tam podrywali cie pewnie :) no i napisz o ciapatych i murzynach.

Gość cdvhjdxxj
ja ie wiem ale mysle ze w polsce jest gorzej wiec nie narzekaj po 6 latach juz mozna i jezyk na prefekt opanowac i postarac sie o fajna prace poza tym nic nowego nie odkryłaś to ze włosi sa egoistami i mysli kazdy tylko o sobie to zadna nowość zawsze tak bylo oni to wypijaja z mlekiem matki

od ciapatych trzymam sie z daleka obrzydzaja mnie i wkurwia mnie to ze jak ide ulica to sie gapia na mnie jak bym z ksiezyca spadla :O co kogos spotykam to slysze ze pracodawca go nie wyplacil niestety mnie tez to spotkalo pracodawca ciagle mi mydlil oczy az poszlam i go zaskarzylam bo doszlam do wniosku ze nie ma sensu wiecej ani dzwonic ani jezdzic do niego...jestem tu bo tu jest moja rodzina,tu pracuje i wogole

znam jezyk dobrze i pracuje tylko ciagle mam obawe ze znow bede pracowac za darmo a potem takie sprawy sie ciagna dlugo i nie wazne czy pracuje sie na czarno czy na bialo

Wlosi i Grecy maja dlug ponad 100% wiec sie nie dziw. w Grecji to na papier do kibla nie maja... rodzina, masz meza, mame tam? jestes blondynka?

Gość a g n i e s z z k a
20:09 [zgłoś do usunięcia] niachniaczek wedlog mnie to co sie tu wyprawia przekracza wszelkie granice chodzi ci o twoje porazajace bledy ortograficzne? :P

mam mame i rodzenstwo nie jestem blondynka ta dlugi maja fajnie ze Ci w sejmie zarabiaja po okolo 10 tysiecy euro na miesiac na osobe do tego maja darmowe apartamenty i wszelkie atrakcje na szczescie to sie skonczy maja im ukrucic wynagrodzenie :)

tam akurat gdzie pracowalam mogli mnie wyplacic bo kase mieli a zreszta kazdy wloch ma poupychane na koncie pieniadze ale kazdy zgrywa biedaka nie wspominajac o tym ze maja po kilka mieszkan i domow

"niachniaczek od ciapatych trzymam sie z daleka obrzydzaja mnie i wk**wia mnie to ze jak ide ulica to sie gapia na mni" jaki z tego wniosek?;-) zmien kraj - jesli masz poglady rasistowskie lub zblizone - drazni cie odmiennosc - to polska bedzie jak ulal;-))