Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejejejjejejejej

Dziewczyny co mi jest? Po głodówce i dietach jestem chorowita, mdleje, to rak ?

Polecane posty

Gość ejejejjejejejej

Bylam na dwoch dietach ,ostatnio na glodowce ciagle mi slabo , niemal codziennie mam zgage, rano i wieczorem, nie moge zasnąc pojawilo sie zapalenie pecherza :O bardzo czesto boli mnie glowa, i oczy, a dokladnie oczodoly,bol tak jakby w srodku glowy ,jakby mialo mnie rozsadzić od srodka , tępy i dlugotrwaly, tabletki przeciwbolowe pomagaja ale nie w 100 % miesiąc temu mialam zapalenie dziąsel , to byl jakis koszmar, nie spalam po nocach ,smarowalam zelami, nałykałam sie ibupromów , pobieglam do nocnej apteki8 wyżebrać ketonal ,wygladam fatalnie , moja skora, oczy ,wlosy , powieki opadniete nie mam apetytu , moge rano zjesc suchą bulke i nie jestem glodna :O anemii nie mam, skora pod powiekami jest czerwona - kiedys mialam anemie, byla jasna ,blada, stad potrafie rozpoznac Boje sie ze to cos zlego :(:(

Gość gfdfdfdffdf
widocznie te Twoje diety byly bardzo madre, czy ty nie widzisz, ze sobie organizm wyniszczylas?

Gość nienoco
to nie rak, a głupota jak mozna sie tak wyniszczyć? nie wiesz, ze głodówka jest niewskazana, bo powoduje odwrotne efekty niz kiedyś trąbiono, ze jest taka super? zakwasza sie oragnizm, a efektem jest to co ty teraz przechodzisz, min. i zgaga zacznij normalnie się odzywiać a uprawiać sport, to będzie z korzyscią dla organizmu przynajmniej

Gość nienoco
i zrób sobie badania na to czego ci brakuje mądra głowo potas, sód, bo niedługo padniesz i wyladujesz w szpitalu kup bez badań magnez dodatkowo bilirubinę asat i alat, zeby zobaczyć czy wątroba ci nie zwariowała

Gość po głodówce jestem/1
Skąd ja to znam... Tez bylam kiedys na głodowce, myslalam ze sie ''oczyszcze'' przez dwa dni jadlam coraz mniej , potem tydzien zero jedzenia , jak mnie bolal zolądek zjadlam jednego krakersa czy kromke suchego chleba na caly dzien. Pomimo picia wody i tak mialam sucho w ustach. Przez tydzien nie bylam ani raz w toalecie (zrobic to dlugie) . Wytrawalam ,plaski super brzuszek ,nie moglam sie nacieszyc ale... bylam senna ,juz wczesniej podczas glodowki spalam po 10 godzin. Pod koniec wymioty wodą , po glodowce ciagle bole glowy ,tak jak u ciebie okropna zgaga ,przez calą glodowke ją mialam , potem zaczelam jesc i nie moglam ... z oddawaniem moczu tez mialam problemy , zapacz byl okropny , smierdzący , mętna barwa ,nigdy tak nie mialam , w koncu poszlam zrobic do wc ''dlugie'' , to samo ,obrzydliwy zapach ,te swinstwa siedzialy we mnie tydzien i to fermentowalo chyba ,zatruwalo mnie od srodka. Dochodzilam do siebie prawie 2 tygodnie, z glodowki oczyszczającej zrobil sie koszmar podziwiam ludzi ktorzy nie jedzą NIC przez jeszcze dluzej i pisza ze czują sie odmłodzeni , leciutko i przyjemnie ... ehh

Gość gość
"bolal zolądek zjadlam jednego krakersa czy kromke suchego chleba na caly dzien.(...) w koncu poszlam zrobic do wc ''dlugie'' , to samo ,obrzydliwy zapach ,te swinstwa siedzialy we mnie tydzien i to fermentowalo chyba ,zatruwalo mnie od srodka.(...) Dochodzilam do siebie prawie 2 tygodnie, z glodowki oczyszczającej zrobil sie koszmar(...) podziwiam ludzi ktorzy nie jedzą NIC przez jeszcze dluzej i pisza ze czują sie odmłodzeni , leciutko i przyjemnie ... ehh" Nic dziwnego. Zelazna zasada glodowki to ZERO JEDZENIA! Jakiekolwiek pozywienie blokuje organizm przed przejsciem na odzywianie endogenne i prowadzi do wycienczenia. Nie jest to pozyteczna glodowka, tylko glupie niedozywienie. Mam za soba glodowki nawet 30-dniowe i po kazdej czuje sie lepiej, wyniki wzorcowe. Ty sie zatrulas w imie utraty kilku kilogramow.

Gość gość
to się nazywa niedożywienie i niedobór witamin i mikro i makroelementów....