Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawliinksssaa

zaparcie ???

Polecane posty

Gość lawliinksssaa

nigdy wlasciwie nie mialam problemow z wyproznianiem sie.. czasem sporadycznie. no i po czekoladzie. nie wiem co sie ostatnio stalo, ale najpierw mialam 3 dni, ze w ogole nie moglam sie zalatwic (i w sumie nawet nie czulam takiej potrzeby). Raz wypilam kawe i mnie po niej ruszylo. I zalatwilam sie bez problemu. I od tmtej pory sie zalatwiam, ale robie same takie bobki... wkurza mnie to.. Brzuch mnie nie boli czy cos, ale zawsze jednak sie lepiej czulam jak co rano, codziennie sie norm zalatwialam.. co to moze byc?

Gość Jan bez roli
Kup sobie w aptece w małym opakowaniu,MgSO4.Magnezjan siarczanu inaczej sól gorzka - angielska.Troszkę rozmieszaj z letnia wodą i wypij.Jak nie zadziała zwiększ dawkę do,skutku.

Gość Jan bez roli
Kup sobie w aptece,MgSO4.magnezjan siarczanu i rozbież niewielka ilość w letniej,wodzie.Pij do skutku.Dawkę zwiększaj aż zadziała.

Gość Mar.Kar.83
Możesz też naślinić paluszek i udrożnić sobie odbycik tak, żeby kupka wyskakiwała z niego jak z armaty.

Gość lawliinksssaa
a jakies bardziej domowe sposoby??? ma ktos poobne problemy?

Gość lawliinksssaa
wypilam rano nawet to ohydne siemie:( ale nic

Gość jaaaa11111
rano na czczo szklanka przegotowanej wystudzonej wody od czekać 20 minut, jeśli nic nie da to kefir naturalny 2% tłuszczu duży odczekać 20 minut, jeśli dalej nic to mocna czarna gorzka kawa. coś na pewno ruszy

Gość jaaaa11111
kapusta kiszona też działa cuda tak ze 300 gramów niepłukanej albo kapuśniaczek z samej kapusty czasem sobie taki zapodaje 2 miseczki i jelita się czyszczą całkowicie, tylko to nie za często bo podejrzewam że to mało zdrowe jest, ale skuteczne

Gość architektka
kup suszone sliwki, namocz je przez noc i co rano zjedz na czczo kilka, powiedzmy ok 6szt stara sprawdzona metoda i nieszkodliwa...

Gość lawliinksssaa
pozniej troche lepiej , bo poczulam charakterystyczny skret w jelitkach co oznaczalo ze musze do WC:) pomogl poniekad maly stres:p i troche sie zalatwilam:)

Gość taka mała ale fajna
sliwki suszone:) sa najlepsze! :D

Gość Mycha874563
Owoce sucszone, activia, sok z cytryny lub gapefruta, sok z kapucsty kiszonej lub tez sama kapusta, woda z ogórków...