Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bida studencina

jakie perfumy kupić?

Polecane posty

Gość bida studencina

Jestem biedną studentką i odłożyłam sobie 350zł na perfumy .Chciałabym kupić jakiś trwały,świeży a zarazem uwodzicielski zapach ...jaki perfum wybrać?

Gość ewrrwww
carolina cherera 212 cudny dlugo sie trzyma jestem zachwycona

Gość kupilabym sobie tanszy
a reszte kasy odlozyla na czarna godzine

to nie taką biedną ,skoro masz 350 zł na perfumy. Za tą cenę można kupić pewnie ze 2 i to w jakiejś Sephorze.

Gość carolina cherera 212
carolina cherera 212 - a jaki to zapach - świeży czy slodki czy jeszcze inny?

Gość ewrrwww
raczej słodki ale jak je zaczelam uzywac to wszsycy mi sie pytali co to za zapach ze piekne sa slodkawe ale delikatne najelpeij idz do perfumerli i powachaj i wybierz a jakich wczesniej uzywałąs?

Gość bida studencina
zbierałam pół roku kasę,prosze poradzcie bo nie znam sie na zapachach .Obawiam sie ,że kupię perfumy ktore po godzinie się ulotnią

Gość ewrrwww
moze ci to cos pomoze opinie: VIP jest zapachem stanowczym, gęstym i zmysłowym. Pasuje m do energicznej, modnej dziewczyny, które nie gustuje z zapachach jabłek i cytryn...Myślę, że VIP trafi w gusta kobiety lubiących otulająe zapachy, które nie przygniotą ciężarem (choć do lekkich też nie należy). VIP jest bardzo intensywny, umiarkowanie słodki i ładnie podbity w bazie. Wibruje seksem, chociaż uwodzi także elegancją Bardzo mi się podoba, a do tego trwałość celująca!

Gość ewrrwww
Przez godzinę wyszukiwałam zapachu dla siebie. Na nic nie mogłam się zdecydować, żaden nie urzekł mnie wystarczająco mocno aby wydać ładnych kilka złotych. Przypadek sprawił, że zrezygnowana wzięłam do ręki flakonik i ... w ciągu kilku pierwszych sekund wiedziałam, że to jest TO! Zapach zmysłowy, wyrazisty, nieco ciężki ale też bardzo, bardzo seksowny Świetne połączenie elegancji i odrobiny słodyczy. Mimo swojej wyrazistości nie dusi mnie i nie przytłacza. Flakonik boski, taki powiew luksusu, ale odejmuje pół gwiazdki za to, ze przez kształt "ampułki" mam wrażenie, ze zaraz się przewróci (mimo, iz stabilnie stoi na polce) Flakon nieco za duży do torebki, ale przyjemny dla oka, oryginalny.

Gość ewrrwww
Uwielbiam ten zapach.Sliczny,słodziutki ale nie duszący i nie przytłaczający.Ma w sobie jakąs nute której nie moge sie oprzec.Idealny na kazda okazje.Odrazu poprawia mi humor.Czuje sie w nim kobieco i mega sexi.Zakochałam sie w nim i napewno na długo pozostane mu wierna. A JA PODPISUJE SIE POD TYM WSZYSTKIM

Gość gość
Jadore Diora na wieczorne wyjścia, a na dzień coś lekkiego i orzeźwiającego np. Cool Water Davidoffa :) No i nie kupujcie w Sephorze, bo ceny mają jak z kosmosu. Oryginalne perfumy można kupić np. na iPerfumy, do tego o połowę taniej (info: http://oplacalnie.pl/iperfumy)

Gość gość
Dobra opcja to odpowiedniki perfum i kupowanie przez http://www.edp24.pl/raz, że wychodzi tanio a jednak młode osoby na nadmiar gotówki nigdy nie narzekają, więc spoczko wychodzi. Tym bardziej, że normalny Channel kosztuje po 400, a wersje odpowiednicze jedynie po 40 zł. A zapach jest prkatycznie identico

Gość gość

Zdecydowanie najtańszy sklep z oryginalnymi testerami parfumstore.pl/. Bardzo dużo zamówiłem, nawet dla rodziny i znajomych. Do tego przy pierwszym zamówieniu opłaca się nieco więcej wziąć, bo 10% rabatu od ręki otrzymujesz. Na 100% oryginalne zapachy, więc tutaj bym się niczym nie martwił. Jak szukasz normalnego miejsca do zakupu perfum to gorąco polecam. Pozdrawiam.

Gość gość

Ja równiez kupuje w sklepie parfumstore.pl