Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sophhiaaa

ostry seks... upodobanie ?

Polecane posty

Gość sophhiaaa
fuck .. nosz internet z play .. :) sorry ale zawiesił mi się internet i dodało się pare postów po koleii

Gość Pancio..
No rozumiem Cię doskonale. Tak jak mówiłem, ja lubie zdecydowanie ostrzejszy sex, ale muszę mieć pewność, że dziewczyna ma do niego predyspozycje, szczególnie psychiczne i jest na tyle uległa, że tylko taki sex potrafi dać jej rozkosz.

Gość Pancio..
Cos się z forum pochrzaniło :)

Gość sophhiaaa
fuck .. nosz internet z play .. :) sorry ale zawiesił mi się internet i dodało się pare postów po koleii

Gość Pancio..
Nie idzie tu pisać, moje gg 40 471 485 jakby jakaś uległa dziewczyna chciała o ostrym seksie porozmawiać, pa :)

Gość sophhiaaa
internet z play ..i zawieszenie kafe = milion tych samych wiadomości :)

Gość mariner
Oznacza to ze uprawial z toba mechaniczny seks czyli myslal wylacznie o sobie. Ja mysle ze nie rokuje to dobrze waszemu zwiazkowi.Jesli po rozmowie "zapomni sie " to juz lepiej nie bedzie. W seksie potrzebna jest pewna doza subtelnosci i wrazliwosci.Jesli on to robi jak robi to znaczy ze w jego umysle jestes :dziwka " ktora mu robi dobrze!

Gość mariner
Oznacza to ze uprawial z toba mechaniczny seks czyli myslal wylacznie o sobie. Ja mysle ze nie rokuje to dobrze waszemu zwiazkowi.Jesli po rozmowie "zapomni sie " to juz lepiej nie bedzie. W seksie potrzebna jest pewna doza subtelnosci i wrazliwosci.Jesli on to robi jak robi to znaczy ze w jego umysle jestes :dziwka " ktora mu robi dobrze!

Gość mabeba
Coś mi się wydaje, że wbrew pozorom facet nie ma zbyt bogatych doświadczeń. Takie akcje charakteryzują gości nie nauczonych prawidłowej obsługi kobiety w łóżku. Miałam kiedyś taki egzemplarz, kogucik - przechwalał się co to nie on. Dopadł mnie kiedyś po imprezie i wpychał na siłę zdziwiony, że są problemy. Myślałam, że taki napalony a on nie miał pojęcia o grze wstępnej. Musiałam mu kilka razy wytłumaczyć podstawy i później było lepiej. Nie wiem co robiły jego poprzednie panny bo nawet nie wiedział gdzie jest łechtaczka i co z nią robić. Facet lat 29 i podobno po kilku poważnych związkach.

Gość gość
ja swoja ganiałem kiedys na golasa po pokoju. dobrze uciekała - az jej cycki skakały. wkoncu ja dopadłem, przyparłem do sciany. na poczatku sie wyrywala ale jak jej wepchalem (niby nie chciała ale c*pka była mokra) to juz przestała sie wymigiwac. jak jej wciskałem fiuta tylko otworzyla buzie z rozkoszy a miesnia sie rozluzniły - usidliłem ją. wpychałem jej az doszła pod wpływem wpychania k****a, sciskania cycek i namietnych pocałunków z jezorem. Pytam jej "juz doszłas?" ona ze tak... a ja jej "to teraz za kare wypinaj tyłek bo ja jeszcze nie miałem". nie musiałem juz jej do niczego zmuszac, grzecznie sie wypieła a ja ja beznamietnie w*****ałem. cycuchy bujały sie jak fale na morzu. spust oczywiscie do srodka jednak troche z niej wyciekło na dywan. a ja do niej "zobacz jak na swintuszyłas, same kłopoty z toba, wieczorem znowu dostaniesz wycisk". historia prawdziwa. mam filmiki na których posówam swoja dive. chetne kobiety do kontaktu zapraszam na sky pe: blueweb.blueweb . tak popisac o seksie, a moze cos wiecej...