Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość według mnie to!!

protesty przeciw acta

Polecane posty

Gość według mnie to!!

te protesty to hipokryzja bo ta młodzież sama głosowała na PO a teraz nie chce się pogodzić z reformami, pierw wyzywali ludzi od moherów, sikali na tych pod krzyżem i drwili a teraz nie umieją nawet poddać się reformą za którymi byli bo przecież młodzież była za PO, tacy bezpłciowi sa dziś młodzi i nie umieją własnych wyborów przyjąć "na klatę", jedynie szkoda mi tych rozumnych co nie dali się nabrać i głosowali za suwerenną silną Polską już dawno i że teraz przez głupotę innych muszą też znosić takie upokorzenia

Gość według mnie to!!
dla tego teraz młodzi znowu nie pokazują kultury wyzywając Prezydenta czy Premiera, wnioskuję , że brak wychowania jest dziś w śród młodych ogromny, jednak szacunek dla urzędu i ludzi na których głosowali powinni zachować

Gość a wedlug mnie
Ty jesteś debi-lem, bo dlaczego jeśli ktoś coś wybiera ma godzić się na wszystkie późniejsze zmiany i decyzje....

Gość a wedlug mnie
Ty jesteś debi-lem, bo dlaczego jeśli ktoś coś wybiera ma godzić się na wszystkie późniejsze zmiany i decyzje....

Gość a wedlug mnie

Gość według mnie to!!
to jeśli nie godzić to niech przyznają się do błędu a nie dalej obstawiają że dobrze wybrali a za chwilę wyzywają