Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem jak to jest...

Dziewczyny z niezbyt ładną figurą a seks-jak to możliwe?

Polecane posty

Gość ja nie wiem jak to jest...

w ubraniu jest ok,uchodzę za śliczną,lecz gdyby ktoś zobaczył mnie bez,zmieniłby zdanie-cellulit widoczny przy ściśniętej skórze,ale jest i tłuszcz na brzuchu.nie jestem może straszna,ale seksowne to nie jest i żeby móc się przed kimś rozebrać,musiałabym nad sobą mocno popracować.dlatego dziwię się dziewczynom,które nie mają z tym problemu.ja czułabym dyskomfort i wstyd oraz obawę,że faceta to wręcz obrzydzi

Gość anatom
Nie przejmuj się tym, wszystko sprawa gustu i upodobań. Są faceci, którzy uwielbiają jeść kalafiory, golonkę czy tłusty boczuś... zawsze komuś się spodobasz.

zapewne zanim cię przeleci sprawdzi trzy razy czy po scisku palcami masz cellulit na nogach :classic_cool:

Gość cos mi sie
wydaje ze nie masz racji,kazdy ma jakies wady a wielu sobie je wyolbrzymia wiec nie martw sie bo zapewne jestes piekna kobieta tylko zbedne kompleksy nie pozwalaja Ci myslec o sobie pozytywnie

Gość anatom
Nie przejmuj sie tym zupełnie, wszystko kwestia gustu i upodobań! Są faceci, którzy uwielbiają kalafiory, golonkę czy tłusty boczuś... na pewno komuś się spodobasz. Bądź sobą, jedz dużo i smacznie, zycie jest po to by się nim cieszyć!

Gość romananana
dziewczę drogie, nikt nie będzie ci ściskał skóry żeby sprawdzić czy nie masz czasem cellulitu, a większość kobiet posiada cellulit co najmniej 2 stopnia widoczny gołym okiem i mają, to gdzieś. w ogóle nikt nie jest doskonały i jak zaczniesz się w końcu bzykać, to przekonasz się, że niedoskonałości nie mają większego znaczenia. i biorąc pod uwagę, to jak wygląda większość facetów w PL, to skupiłabym sie bardziej na znalezieniu takiego, który nie będzie miał piwnego brzuszyska, wklęsłej klaty i flaka zamiast mięśni.

Gość anatom
Nie przejmuj sie tym zupełnie, wszystko kwestia gustu i upodobań! Są faceci, którzy uwielbiają kalafiory, golonkę czy tłusty boczuś... na pewno komuś się spodobasz. Bądź sobą, jedz dużo i smacznie, zycie jest po to by się nim cieszyć!

Gość wójekstaryhuejk
ja tam lubię trochę puszki niż patyki i facet wie co wybiera nawet jeśli nie widzi tego

Gość wójekstaryhuejk
ja tam lubię trochę puszki niż patyki i facet wie co wybiera nawet jeśli nie widzi tego

Gość Misia9220
nie jestem szczczupła. mam 164 wzrostu. waże 70 kg. Mam zgrabne nogi, duży biust i śliczną buzię. mam dość spory brzuch, po reszcie ciała nie widac zebym była gruba. zawsze miałam wzięcie u facetów, ale fakt, wstydzę się rozbierać.... ale z kim poszłam do łożka to mówił " ciała do przytulania nie za wiele" mówili że dobrze się do takiej przytulić bo na cycuszkach można się położyć a brzusio fajny

Gość Misia2092
nie jestem szczczupła. mam 164 wzrostu. waże 70 kg. Mam zgrabne nogi, duży biust i śliczną buzię. mam dość spory brzuch, po reszcie ciała nie widac zebym była gruba. zawsze miałam wzięcie u facetów, ale fakt, wstydzę się rozbierać.... ale z kim poszłam do łożka to mówił " ciała do przytulania nie za wiele" mówili że dobrze się do takiej przytulić bo na cycuszkach można się położyć a brzusio fajny

Gość katarzynaaaa
Ja tez ma kompleks i to duży a raczej mały, tzn niemal brak biustu. Mój biust jest naprawde malutki. Ogólnie podobam się facetom, bo jestem wysoka blondynka, szczupła, długie włosy. Jak założe stanik push up, który powieksza mi piersi to moja sylwetka wygłada proporcjonalnie, ale bez stanika to juz tragedia. Boję się ze jak jakis faect mój brak biustu to mnie wysmieje

Dziewczyny, nie przesadzajcie! Czy wy myślicie, że napalony na was facet patrzy na takie pierdoły?

Gość katarzynaaaa
no własnie, tez tak myśle, albo jestem skazana na wibrator....

Gość wójekstaryhuejk
wibrator cie nie przytuli a ja zawsze

Gość kozabrzoza
hehe jakbym siebie słyszała autorko powiem Ci, że uchodze za super laskę pracuję w galerii i czesto słysze zachwyty jaka to pięna ze mnie dziewczyna jak się rozbiorę-koszmar ale taki na maxa obwisla skóra po odchudzaniu, celulitt i takei tam powiem Ci że mój facet jest mna zachwycony, a ja się sobą brzydzę ale cóż nie daję dupy na prawo i lewo :) i tylko jeden do tej pory miał okazje widziec mnie nago, skoro akceptuje to ja też zaczynam się akceptować, mimo iż mieniła bym wiele...

Gość świnka chudzinka:)
zamien sie zemna mam 26 lat 164cm 45kg po dwojce dzieci obwisle cycki i rozstepy na calym ciele prucz twarzy i rak i mojemu facetowi to nie przeszkadza a mi tak ale jakos zyje

Gość katarzynaaaa
nie wiem czy nie wolałabym mieć obwisłych piersi i cellulity zamiast tego

Gość świnka chudzinka:)
uwież mi że gdybys mnie nago zobaczyla to bys przezyla szok doslownie zebra z cyckami do pepka

Gość wójekstaryhuejk
każda kobieta po 25 latach olewa dbanie o siebie bo już ma kogoś a jak straci to ma problem

Gość mariner
zasada jest taka ze po odchudzaniu nalezy utzrymac osiagnieta wage prze minimum 2 lata wtedy organizm przeprogramuje sie na nizsza wage i nie bedzie "tesknil" za stara waga :)

Gość majkaluz
Ja swoje minimalne krągłości staram się tuszować uśmiechem ,kokietrią,żartem i mój partner widzi we mnie fajną kobietkę a nie kapryśną sex bombę.Nikt nie jest doskonały...