Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kotek1414

Praca w Eniro - Panoramie Firm

Polecane posty

Go艣膰 kotek1414

Witam, dosta艂am proopozycje pracy w firmie Eniro, ale okazuje si臋 偶e maj膮 bardzo z艂e opinie.Mam teraz pewnien dylemat - umow臋 o prac臋 mam dosta膰 dopiero podczas szkolenia w warszawie, wi臋c tak na prawd臋 nie wiem jeszcze co w niej ostatecznie wpisz膮. Wiem, 偶e istnieje tam opcja konieczno艣ci zwrotu koszt贸w szkolenia w przypadku rezygnacji pracownika przed up艂ywem okresu pr贸bnego. Czy nie b臋dzie tak, 偶e po miesi膮cu zwolni膮 mnie z byle powodu i za to te偶 b臋dzie trzeba zap艂aci膰? Wiele os贸b pisze 偶e to oszu艣ci. Mo偶e wypowie sie kto艣 kto tam pracuje/pracowa艂 lub zna jaki艣 ludzi do艣wiadczonych w kontaktach z t膮 firm膮? B臋d臋 bardzo wdzi臋czna za odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 limfa12
ja bym uwa偶a艂a. to jest chyba jedyna firma, kt贸ra p艂aci ludziom za pisanie pozytywnych opinii o pracy u nich na forach... poczytaj kilka temat贸w na kafe dot pracy lub jej braku. w wielu pojawia si臋 jaki艣 "kto艣" kto reklamuje wspania艂膮 prac臋 w eniro ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luiza4343
ja pracowa艂am w eniro zaraz po studiach. Je艣li chodzi o zwrotne szkolenia, to nie musisz si臋 martwi膰. Im nie zale偶y na zarabianiu na szkoleniach, ale na ochronie swojego know-how raczej, a klauzula dotyczy ludzi, kt贸rzy odchodz膮 na w艂asne 偶yczenie. Z艂e opinie o firmie s膮 jak wsz臋dzie, ale szczerze to odnosz臋 wra偶enie, 偶e wi臋kszo艣膰 z nich jest pisana przez roz偶alonych expracownik贸w kt贸rzy nie dali sobie rady pod presj膮. Nie przejmuj si臋 na zapas. P贸jdziesz do pracy i sama zdecydujesz czy ci si臋 podoba czy nie. A jeszcze nie widzia艂am firmy, kt贸ra mia艂a by same pozytywne opinie w Polsce nie da si臋 wszystkim dogodzi膰.

Udost臋pnij ten post