Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryśko

Kobiety nie mają uczuć wyższych

Polecane posty

Gość ryśko

Zawsze wiedziałem, że mężczyźni sa wrażliwsi i bardziej uczuciowi niz kobiety. U kobiet to jest wszystko na pokaz po to żeby manipulowac mężczyznami. Kobiety nie mają uczuć wyższych. Wychodza za mąż nie z żadnej miłości tylko dlatego aby mieć zagwarantowane bezpieczeństwo finansowe. Dlatego tak naciskają na mężczyzn aby sformalizować związek. Kiedy jednak okaże się, że facet niedomaga albo straci pracę kobiety sa wyrachowane i bezwzględne i wymieniają takiego nieszczęśnika na nowszy bardziej zasobny model. Oczywiście wmawiają frajerowi, że wybrały go ze względu na jego głębokie wnętrze a Broń Boże kasę. Tylko, że oczywiście całkiem przypadkiem wszyscy ci goście z głębokim wnętrzem i ciekawa osobowością mają jednocześnie dużą kasę. Można by nawet powiedzieć, że duża kasa dla kobiety=inteligencja, ciekawa osobowość, romantyczność itd. Wszystko to pokazauje jak cyniczne, wyrachowane i bezwzględne sa kobiety. Takie pojęcia jak miłość, przyjaźń, wierność, poświęcenie to pojęcia im nieznane. Od dziecka wmawia się nam facetom jakie to kobiety sa wrazliwe, delikatne, romantyczne a my durnie dajemy sie na to nabierać. Niejeden zmarnował życie przez takie idealistyczne patrzenie na kobiety Kobiety to wyrachowane, cyniczne roboty, bez serca, które dla kasy zrobia niemal wszystko i jeszcze dorobia do tego odpowiednia ideologię.

Gość regres dlaczego tylko
poniekad stac Cie na wiecej

Gość fdgj,nhjk,,
rysiek z klanu to ty? spokojnie, juz niedlugo maja cie usmiercic i nie bedziesz mial takich problemow :D

nie chce mi się rozwijać tego tematu bo zaraz spadam na chatę ... ale generalnie koleś wywalił wiele prawdy na swiatło dzienne i ja go w częsci tego tesktu popieram

no tak zonka czeka bedzie seks

Gość jejejeje o jejejeje
zgadzam sie z tym co napisał autor zapomniał jeszcze pospolicie najzwuczajniej w swiecie napisac ze to zakłamane wredne suki które rozpierdola kazdemu zycie i beda wpiedalac sie i niszczyc wszystko aby tylko osiagnac swój cel tłumaczac to (bluzniac) miłoscią oblesne sa te głupie baby

zjemy wspolnie deser ? :classic_cool:

Słabnę jak czytam takie bzdury, następny nieudacznik z brakami intelektualnymi który woli wierzyć, że kobiety go nie chcą bo jest biedny a nie głupi.

Gość biegne cie reformo reanimowac
uf zdazylam ?

si eL. dzięki, niestety nie mogę napisać,że odwdzięczę się tym samym kiedy przyjdzie potrzeba, ale masz w czółko😘

Gość kobieta z mężczyzną
NIE PRAWDA!

Gość biegne cie reformo reanimowac
myslisz ze moge az zaniemoc ? kto by chcial mojego zejscia. w dodatku na kafe dobrej zabawy ;) pa

Gość kobieta z mężczyzną
mój ma kłopoty finansowe, takiego go poznałam. Pomagam jak moge wydobyć się z tego dołka. Cenię go za inne przymioty, jest dobrym wrazliwym człowiekiem, pełnym uczuć, potrafimy godzinami gawedzić przy zwykłej herbacie... a jak wiadomo, nawet najzwyklejsza herbata smakuje w dobrym towarzystwie wybornie :) aha, i razem pokonamy wszystkie przeszkody, ja to wiem.

Gość ryśko
"Słabnę jak czytam takie bzdury, następny nieudacznik z brakami intelektualnymi który woli wierzyć, że kobiety go nie chcą bo jest biedny a nie głupi". Owszem przeżyłem kiedyś tzw. zawód miłosny ale to już sa stare dzieje reformo. Ja już sobie dałem spokój z kobietami bo kobiety i tak nie potrafią kochać. Nie zalezy mi już dzisiaj na byciu z kobietą choć wbrew temu co ci sie wydaje nie miałbym problemów w zdobyciu jakiejs w miare atrakcyjnej fizycznie kobiety. Dzisiaj w kobietach interesuje mnie tylko wasza fizyczność. Kobieta to dla mnie wyłącznie obiekt seksualny. Musze przyznać, że macie jnaprawdę piekne ciała :) a ja kilka lat temu odkryłem atrakcyjny świat płatnej miłości. Tam przynajmniej układ jest uczciwy i nikt nikogo nie oszukuje ani nie udaje kogoś innego a za 150 zł moge mieć super atrakcyjna kobiete do wyboru do koloru :) Jedna się nawet we mnie "zakochała". Na szczęście dzisiaj juz nie dam się złapać na "miłość". Wszystkim facetom gorąco polecam dziewczyny z odlotów :)

Ryśko pomyliłam się zwracam honor🖐️ jesteś małym, biednym, skrzywdzonym chłopcem z którego zły świat zrobił dziwkarza a nie biedakiem. Tak serio, to wiesz co ja przeczytałam między słowami które napisałeś? "Bardzo bym chciał kochać i być kochany przez cudowną kobietę, ale boję się porażki, winę za to zrzucę na kobiety, potem założę o tym temat na kafe i sam w to uwierzę" Nie pękaj Rysiu, będzie dobrze:)

Gość ryśko
"Ryśko pomyliłam się zwracam honor jesteś małym, biednym, skrzywdzonym chłopcem z którego zły świat zrobił dzi**arza a nie biedakiem. Tak serio, to wiesz co ja przeczytałam między słowami które napisałeś? "Bardzo bym chciał kochać i być kochany przez cudowną kobietę, ale boję się porażki, winę za to zrzucę na kobiety, potem założę o tym temat na kafe i sam w to uwierzę" Nie pękaj Rysiu, będzie dobrze" Nie wierze w tzw. "milość". Juz dawno pozbyłem się złudzeń. Za dobrze znam kobiety. Nie jestem może szczęśliwy ale jest mi dobrze z moim nastawieniem do kobiet i życia. Żal mi tylko tych idealistów, którzy nadal wierza w kobiety. Niestety wielu zbyt późno przejrzy na oczy :(

Gość pure homme 1
wyluzujcie...Nobodys perfect. Fakty są takie: kobiety dużo gadają o uczuciach i są tzw uczuciowo-miękkie za to do bólu konkretne i pragmatyczne w sensie doboru genów i zapewnienia bezpieczeństwa. Wtedy miłości itp rzeczy sie kończą a zaczyna proza i miłość do dziecka, albo kapcie. Biologii się nie oszuka. Kto nie kuma zasad zawsze będzie miał wtopy

Dla mnie seks za pieniądze to żałosny onanizm żywym mięsem, nie ma w nim miejsca na bliskość, intymność a te pomijając miłość są potrzebne czasami każdemu. Chciałam pogadać o tym Co Cię boli, ale jak chcesz dalej brnąć w te swoje fantasmagorie o szczęściu za pieniądze, to proszę.:) Zostałabym dłużej, ale nie mam pewności, czy nie obraziłeś mnie swoim podejściem do tematu:) 🖐️

Gość ryśko
"Dla mnie seks za pieniądze to żałosny onanizm żywym mięsem, nie ma w nim miejsca na bliskość, intymność a te pomijając miłość są potrzebne czasami każdemu". Dlatego napisałem, że nie jestem może szczęsliwy bo w moim życiu nie ma miejsca na bliskośc i intymność. Inna sprawa, że teraz juz tego nie chcę. Możesz mi wierzyć lub nie ale z dzisiejszym podejściem do kobiet jestem bardziej szczęsliwy niz wtedy gdy wierzyłem jeszcze w miłość. Teraz moje zycie jest stabilne i moge sie cieszyć czystym seksem. Pewnie, że to w pewnym sensie namiastka szczęścia ale nie jest źle. W moich dawnych czasach bez przerwy byłem rozchwiany emocjonalnie, odbijałem sie od ściany do ściany a teraz czuje, że mam kontrole nad swoim zyciem. Wiesz co ci jeszcze napiszę? Nie musze płacic za seks. Byłbym w stanie poderwac jakąs dziewczynę, udawac przed nia wielka miłość a chodziłoby tylko o seks. Bardziej mnie jednak kręci płacenie kobietom za seks. To naprawde piekne uczucie kiedy płacisz kobiecie dwie stówy a ona robi co tylko chcesz :) A do tego mam świadomośc, że po pracy wraca do domu do męża i wyobrażam sobie jak całuje go na powitanie tymi samymi ustami, którymi 2 godziny wczesniej zaspokajała mojego małego :). Tak tak reformo! Takie własnie sa kobiety! Mężatki sprzedające się za dwie stówy a potem udające przykładne, kochające żony. No i jeszcze to tłumaczenie, że kocha męza ale on słabo zarabia a ona chce zyć na poziomie a w ogóle robi to dla dzieci hahahaha. Odpowiedz mi kto jest wiekszym frajerem ja czy jej mąż?

Gość trzecia godzina gratis
gratulacje rysiu udało ci sie sprowadzić życie go kasy i fizjologii to nie lada wyczyn :D

Kto jest większym frajerem? No Ty oczywiście, on jest nieświadomą ofiarą swojej żony kurwy. Na jakim świecie Ty żyjesz? Widocznie każda kobieta z którą spałeś "za darmo" łączyła seks z miłością a do tego była kłodą w łóżku. Są kobiety które za darmo zrobią wszystko i jeszcze podziękują, ale żeby mieć rysiu taką kobietę to musi Cię być na nią stać(emocjonalnie) a Ty jesteś dupkiem.:)

Gość smutne smutne
Glupie

Gość gośćislaw
smutna prawda. przezylem szmat czasu. swoje wiem