Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porabany1000

ale mnie wkurzacie

Polecane posty

Gość porabany1000

ile razy zakladam temat to zazwyczaj albo odpisze kilka osob albo nikt moze za powazne sprawy poruszam? no kurde zrobilibyscie przyjemnosc czlowiekowi i dorzucili kilka odpowiedzi! Czy mam was pytac o wasze pipy i czlonki lub ile razy dziennie przezywacie orgazm jezdzac wozkiem widlowym z zestawem sluchawkowym od stara w d..ie? Bo takie tematy ciesza was najbardziej.

Gość pobrany, o co pytasz?
konkrety prosze:P

Gość porabny, o co pytasz?
ech te literówki ;)

Gość porabny, o co pytasz?
dorzucam, bądz miły:P

Gość porąbany1000
IT-girl Dobrze wiedzieć, że znajduje się tutaj choć jedna osoba która poważniej podchodzi do sprawy seks to nie pi....ie o dupie maryny choć wiadomo zabawa znakomita choć tylko dla dojrzałych którzy potrafią normalnie rozmawiać o swoich fantazjach i "zboczeniach" Czasem jednak zdarza się sytuacja w której żadna ze stron albo nie przewidziała albo nigdy w takiej nie uczestniczyła a chce poznać szczegóły i tu pomocne ma być to forum jednak rzeczywistość jest inna

Tematy o herbacie cieszą się nie mniejszą popularnością.

Gość majciochy w grochy
zgadzam sie z autorem i z it girl, tylko zbereźne tematy typu orgazmy pipy pisiory a jak ktos ma powazny problem to nikogo niema powaznego tylko wyzwiska itp. Widocznie na tym forum są sami gówniarze

Gość porąbany1000
To może założymy wątek, kieruje te słowa do poważnych ludzi, na którym będziemy mogli na poważnie wymieniać się poglądami i spostrzeżeniami. Tylko nie ma gwarancji że ci nie dojrzali nie będą się wchrzaniać między wódkę a zakąskę.

ja też popieram, dorzucam coś do niektórych tematów, właściwie z nudy, że nikt nie pisze o czymś ważnym

chociaż każdy wątek założony przez poważnego Kafeterianina, ale z mniej poważnym dla nas problemem, już jest tematem do dupy no ale też mam dośc wątków o genitaliach i innych peryferiach

Ja się mogę zaliczyć do poważnych osób, jeśli tylko nie napadają na mnie żądne krwi pomarańczki. To może niech ktoś z poważnie brzmiącym nickiem założy poważnie brzmiący temat, który niepoważnym osobom będzie się wydawał nudny i będą omijać go z daleka? Dalej, pierwszy krok!