Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgdgdhaqjg

Mam czarne włosy ale chce być blondynką. Jaka farba ? Kto tak robil?

Polecane posty

Gość gdgdgdhaqjg

jaką farbe wybrac? Mam naturalnie czarne wlosy, brwi tez, jasna skora, typ 'zimy' marzy mi sie jasny blond, czysty niemal bialy. Brwi tez rozjasnie. Robila ktoras z was cos takiego? Nie chce na glowie żółtka po tygodniu :O czy farba z drogerii bedzie ok czy kupic mocniejszy utleniacz? tylko nie piszcie..idz do fryzjera... Jestem biedną studentką i nie stac mnie :D kiedys utlenialam do brązu i wyszlo ok, lekko rudawe. Jesli bede zielona zetne , nie boje sie tego ,zniszczonych wlosow rowniez nie.

Gość Boziaaaa
Dekoloryzator, a później 2 farby lorala 10.21 i 9.1 pomieszać pół na pół i powinno być w miarę, czywiście jeszcze zalezy jaki kolor ci wyjdzie po dekloryzacji, ale zapewne bedziesz musaiała dekoloryzacje robic ze 2 razy zeby dojsc do w miare jasnego koloru. Ile czasu farbujesz włosy na ciemny kolor ?

Gość Boziaaaa
zielone ci nie wyjda od rozjasniania, jedynie moze wyjsc od sraczkowatego poprzez czerwienie, pomaracaznowy, zółte i meiedziane :P:P:P

Gość miki0-00-
do fryzjera najlepiej

Gość gdgdgdhaqjg
dzieki za rade :) na czarno nie farbuje, moj naturalny kolor jest baaardzo ciemny, przez wiekszosc uznawana za czerń.

Gość Leon Zawodwiec
I odzywiaj przy tym zabiegu włosy to az tak bardzoe nie ucierpia, ale uzyj dekoloryzatora nie rozjasniacza.