Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda13

bez zabezpieczenia

Polecane posty

która z was kocha się bez żadnych zabezpieczeń i oczywiście nie mówię o jednorazowych sytuacjach tylko o tym kiedy ktoś to ciągle robi ... zna swój cykl i takie tam

Gość kopciooszek
odpowiadam na pytanie ktore zaraz zadasz. jesteś w ciąży

nie jestem :) i nie pytam dlatego bo okres mi się spoznia czy coś robie tak od ponad roku i poprostu znam swój organizm i wogole ufam partnerowi i poprostu chciałam widzieć czy tylko ja tak robię

Gość gremlinka
Ja też mam bardzo przewidywalny organizm i faktycznie kocham się bez zabezpieczenia przed okresem. Robię to mniej więcej od 3 lat, zarówno z ex narzeczonym jak i z obecnym.

Gość ewka marchewkaaa
ja sie od zaswsze kochalam ze swoim partnerem bez zabezpieczenia. od lat. zadnej wpadki :)

Raz sie uda. Moze dwa lub sto.. Ale wpadka jest tylko kwestia czasu niestety wiec zaradzalbym zaczac uzywac jakichs zabezpieczen

Gość powiem i ja.....
ja przed ślubem z moim mężem bardzo często kochałam się bez zabezpieczenia ( jak już to tylko prezerwatywy )...i wydawało mi się że podobnie jak i Ty znam swój organizm ...cykle itd....aż do czasu jak wpadałam w dniu w którym teoretycznie powinnam mieć dni niepłodne ...teraz już wiem że nie można ufać na 100 % swojemu organizmowi wystarczy silne przemęczenie....osłabienie organizmu a już to ma wpływ na cykl kobiety

Gość bo taka jest prawda
my od 5 lat to robimy bez zabezpieczenia czasami się zastanawiam czy może jedno z nas jest bezpłodne :) tabletek anty nie mogę brać, bo była w mojej rodzinie choroba wieńcowa natomiast z gumką nie jest ten sam efekt co bez :)

Gość Kurwomir Wytrzepał se worek
Ja nie zakładam gumy bo mam od Leszka iWowWe koniobijke

są różne przypadki czarami raz za dużo wystarczy zeby no wiecie.... ale jak na razie jest spoko myślę ze żeby taki sposób działam to musi bym ścisłe porozumienie z partnerem:P mój to np zna też świetnie mój cykl :P

A ile ty masz lat? Ja tez robie to bez zabezpieczenia ze soim facetem ale dopuero od pol roku... Slyszalam tylko ze jezeli facet barzdzo sie podnieci i bedzie w srodku to sluz ktory wyplywa przed wytryskiem moze zawierac nie wielka ilosc plemnikow i to wystarczy aby wpasc. A swojemu organizmowi tez nie mozna ufac na 100%