Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana we wtorek....

zdradził mnie chłopak ze swoją byłą

Polecane posty

odszedł od niej ddo mnie, bylismy razem rok, i teraz ona znowu sie pojawila, dzis mi powiedzial, ze chce do niej wrocic, ze spotkali sie pare razy i on cos do niej czuje a co ze mna?z tym rokiem?bylismy razem, mieszkalismy razem, jak mam sobeie poradzi czuje sie takim zerem

Gość Wkoncu ktoś wam otworzył oczy
Dobrze ci tak wybieraj dalej tych pięknych napewno będą ci wierni do końca życia żal

Gość spokojnie z byłą to
nie zdrada.

Gość week of view
o matko wspołczuje ale sama pomysl co o nim to swiadczy???????

Gość amimkaaa
tak czesto bywa gdy wchodzi się z butami w czyjś związek- to potem wraca

nie chcialabym byc z kims takim. Nie po tym co mi powiedział i zrobił (!) nawet nie przeszloby mi przez glowe ze moge jeszcze byc z takim facetem, od razu kop w doope i po sprawie. rok to nie dwa lata, dwa lata to nie trzy itd. tak sobie wytlumacz

Gość cafecafecafeegh
A Ty myślałaś, że co? Zostawił inną dla Ciebie i Tobie będzie wierny? Głupia baba:/

dlaczego od razu głupia, rozne sytuacje sa w zyciu, bylismy zakochani, im sie nie ukladalo, mielismy romans okolo miesiaca za jej plecami, potem odszedl od niej ale widze ze prawo karmy dziala :O

i wlasnie wrecz przeciwnie NIE BYL PIEKNY!! nie polecialam na twarz

Gość nienawidzę takich jak ty...
żałosna jesteś!... fajnie ci było gdy krzywdziłaś kobietę dla której "ON" był całym światem to teraz się poczuj jak boli zdrada kogoś bliskiego na własnej skórze możesz wreszcie odczuć jakie piekło zgotowałaś tej kobiecie... dla mnie jesteś ŚCIERWEM... niech cierpienie wyrządzone tej kobiecie wróci do ciebie z potrójna siłą.. brak współczucia dla takich zdzir jak ty.

Gość aniol nie kobieta!
oj.. to ty jak KURWA jestes skoro wskakujesz kazdemu zajetemu facetowi... WSTYDZ SIE za sama siebie mam nadzieje zE nigdy nie doznasz prawdziwej milosci!!! NIECH PIEKLO CIE POCHLONIE ZLA KOBIETO!

Gość gość
U mnie wszystko zaczęło się, kiedy on poszedł do nowej pracy. Zaczął lepiej zarabiać i stał się innym człowiekiem. Nie traktował mnie tak jak wcześniej, zeszłam na boczny tor. Każda próba wyjaśnienia kończyła się kłótnia. I w końcu mnie zostawił. A tak bardzo mi na nim zależało. Koleżanka poleciła mi stronę http://urok-milosny.pl mówiąc że ona odzyskała dzięki temu rytualisty faceta. Nie mając innej opcji skorzystałam. Czekałam trochę na jego powrót, ale było warto. Powrócił, dalej pracuje w tej samej pracy, ale jest między nami dużo lepiej.

Gość gość
U mnie wszystko zaczęło się, kiedy on poszedł do nowej pracy. Zaczął lepiej zarabiać i stał się innym człowiekiem. Nie traktował mnie tak jak wcześniej, zeszłam na boczny tor. Każda próba wyjaśnienia kończyła się kłótnia. I w końcu mnie zostawił. A tak bardzo mi na nim zależało. Koleżanka poleciła mi stronę http://urok-milosny.pl mówiąc że ona odzyskała dzięki temu rytualisty faceta. Nie mając innej opcji skorzystałam. Czekałam trochę na jego powrót, ale było warto. Powrócił, dalej pracuje w tej samej pracy, ale jest między nami dużo lepiej.

Gość gość
U mnie było tak ze po ich spotkaniu postanowili do siebie wrócić. Wrócili. On po 4 miesiącach jednak stwierdził że chce mnie . A wtedy okazało się ze ona jest w ciąży i zabrała mi go po raz drugi . Jestem załamana

Gość gość
Przecież wiadomo ze zdradzi prędzej czy później po co się z nimi zadajecie

Gość gość
Nie zbudujesz szczęścia na cudzej krzywdzie , zostawił ją dla ciebie pewnie cierpiała więc karma do ciebie wróciła

Gość gość
To raczej ja zdradził z tobą idiotko , rozbraja mnie taka postawa , spotykać się z zajętym facetem wszystko gra a jak karma wróci do paniusi to wielce skrzywdzona, nikt cię nie będzie żałował bo to ty się dowalilas do zajętego , po prostu masz na co zasluzylas

Gość gość
Jeśli chodzi o uroki to jeszcze nie spotkałam się z takim wsparciem i serdecznością jaka obdarzyła mnie szeptunka z wrozkadiana.pl. Ona naprawdę zna się na rzeczy.