Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapo30

witam jest ktoś z niemiec.......

Polecane posty

Gość kobietapo30

jestem samotna... szukam fajnego samotnego faceta po 30 heh..wiem ze to cud... okolice frankfurtu nad menem ... mozna wogole spotkac na emigracji swoją milość...?

Gość wERa.....
Haj. Ja jestem kobieta i nie szukam faceta, ale tez jestem z Frankfurtu. A ty gdzie mieszkasz?

Gość kobietapo30
ja troche dalej tak ok 70 km od ffm ...no tak facet do szczescia nie jest potrzebny...sam sie znajdzie heh... byle zgrana ekipa była.. Co polecacie obejrzec zwiedzić w Hessen???

Gość kobietapo30
wlasnie te turasy sa najbardziej natarczywe.........mimo ze mam ciemne wlosy...pracuje ze mną taki jeden...po pracy czeka za mną...wypisuje smsy dzwoni... zyc nie daje...ja to bym najbardziej wolała polaka...... najkochansi są....... ;D

Gość kobietapo30
on pracuje dluzej niz ja... mowilam kierownikowi to sie smiał .i pytał .kiedy ide z nim na randke... ma zone i 2 dzieci .niedawno mu sie córka urodzila ..w pracy mily grzeczny kazdy go lubi...

czyli ten turas ma zone i do ciebie zarywa?! twoj szef to niemiec? moze pogroz temu brudasowi policja.

Gość kobietapo30
kierownik jest polakiem..zobaczymy ..jak bedzie jak nie to poprosze kolege zeby odebral tel... i powiedzial ze ja zajeta..

tylko mu nie ulegaj. dla nich samotna kobieta, to cel. bedzie robil presje. w ogole pewnie maly i szpetny. ja nie wiem, jak takich dzikusow mozna zatrudniac. gdzie pracujesz, jaka branza?

a jak Wam mieszka sie w Niemczech? Warto wyjechać? Dodam że też jestem po 30 :)

teraz kazdy kraj na zachodzie jest niebezpiczny dla kobiet. wlasnie przez takich ludzi jak ten turas. samotna kobieta powinna siedziec w PL.

Gość kobietapo30
wlasnie ze przystojny i zawsze pachnący fajnie ubrany...taki czarodziej , dlatego go lubią... ja jestem w niemczech rok.... zosalam tu dla chlopaka , ale nie udalo nam sie.. ale juz sie zaczepiłam...zostalam , pracuje... nie ma porownania... tu stac mnie na normalne zycie i jeszczy wysylam do pl w polsce mialam sklep i tylko sie zadłuzylam ... teraz juz mam wszystko na czysto...oplacam tylko mieszkanie , paliwo....i baluje ;) tylko milo by bylo miec kogos kochanego obok... tylko tyle brak do szczescia heh aaa i moze zmienic auto na cos nowszego

czyli ci sie podoba. ja pierdole... bierze pod uwage fakt, ze po turku nikt juz cie nie wezmie. i pamietaj ze za wiekszosc gwaltow, czesto smiertelnych odp. turki w DE wlasnie. i wiekszosc ich ofiar zna ich z pracy, widzenia. wiec nie lekcewaz tego. czlowiek ktory ma zone i jest nachalny do innego kobiety to psychol, jesli wyznaje Islam to juz na 100%. lepiej udawaj ze kogosz masz i pogadaj z tym polakiem. swoja droga to straszna ciota musi byc skoro nie pomga kobiecie w takie sytuacji.

Gość kobietapo30
ok dzieki za rade............ spokojna glowa poradze sobie ... narazie jest ok ...ale jak tylko sie nasili to zadziałam ... teraz go nie ma w pracy, bimba jak chce.moze go zwolnią

niech zwolnia go i deportuja. jak kazdego. niemcy to straszne cioty, nawet w UK sie ciapki boja deportacji, a w Niemczech daja im jakis harz czy chuj wie sie nazywa ten zasilek. w ogole to jest smieszne co zapytasz polke, to do kazdej startuja...?! uwazaj na niego. ale w sumie dziwie sie ze brudas wedlug ciebie moze byc przystojny...

Gość kobietapo30
moze dlatego ze zawszv podobali mi sie bruneci z ciemnymi oczami.... a on wyjątkowo dobrzv wygląda...gdyby nie jego imie to mialam ciezko sie zorientowac ze to turas....

kurwa nie moge juz tego czytac. nie wiem, to jakis zespol, choroba. glupio babo skonczysz jak te z watku turek polka. tez puszczaja sie z zonatymi turkami, jedna nawet robila skrobanke. bo 'ciacha'. a pozniej te kurwy patrza na polakow jak na smieci, bo ich kobiety nie maja honoru. prawdziwa polka nigdy sie nie bedzie zachwycala brudasem. powinnas czuc do niego odraze a nie pociag fizyczny. ochyda.

Gość jak nie znasz jeszcze
prezes wez ty sie ogarnij, przeciez z nim sie nie sprzespala, tak turasy natarczywe sa i fakt sa bardziej zadbani niz Polacy, ale to tylko gra. Ale nie znaczy ze ty musisz stac na strazy cnoty polskiej kobiety. Kurwa wyjechala z Polski zeby uciec od klatki w jakiej trzyma sie Polki i gowno ci do tego czy ktora sie przespi z turkiem czy innym cudzoziemcem. Ty natomiast lubisz Wegierki, to powinno sie o tobie mowic zdradziecka szmata, co?

Gość jak nie znasz jeszcze
prezes normalnie ci zylka peknie pewnie jasny blondyn jestes to twoj pech ze nie wygladasz jak latynos. Turcy niesety czesto przystojni sa i od malenka sa szkoleni jak czarowac kobiety, znaja te gierki, podczas, gdy Polak pokazuje sie jak mnie pan bog stworzyl, troche lepiej niz Irlandczycy i Brytyjczycy, ale wielu to niechluje, tez graja swoja parodie na pierwszysch randkach, ale nie sa az tak dobrzy jak Turasy. Ja sie nie dziwie ze kobiety w to wtapiaja, to tak jak faceci debile nabieraja sie na sex telefony albo sex smsy, wydaja kase na cos co moze pod drugiej stronie jest tez facetem albo satra baba w lokowkach prasujaca ciuchy...

nie rozumiem jak ten podryw malpi moze robic wrazenie. w ogole to jest obrzydliwe jak polka smie mowic pozytywnie o muslimie.

Gość kobietapo30
w gre wchodzą polacy..........zadnych turasów..

Gość kobietapo30...
i nadal nic...poznalam kilku polaków.... kurde...co drugi zonaty szuka pocieszenia bo zona polka w domu ... chyba pozostanie mi być samą....