Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresssowanaa

stosunek przerywany..

Polecane posty

Gość zestresssowanaa

witam. na początku chciałam napisać, że naprawdę nie musicie pisać, że jestem nieodpowiedzialna, głupia itp. wiem o tym doskonale.. chodzi o to, że kochałam się z moim facetem i naprawdę bardzo ciężko było mu dojść. robiliśmy to z prezerwatywą, którą on później zdjął i (niech to szlag trafi) namówił mnie na seks bez zabezpieczenia. bardzo się bałam, ale powiedział mi, że mam mu zaufać, bo on czuje kiedy będzie miał wytrysk. no i robiliśmy to bez, może jakieś 10-15 minut po czym powiedziałam, że już starczy. on dalej nie doszedł, dopiero później po jakiś 20 minutach pieszczotach (może więcej?) miał wytrysk, ale jak wiadomo, nie we mnie (nie miałam jakiegokolwiek kontaktu z jego spermą). czy jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość ekler22
po 1 musisz napisac czy masz regularne cykle i ilu dniowe po 2 kiedy ostatnio mialas okres po 3 w którym dniu cyklu wspolZylas bo w tym momencie nikt nie jest w stanie ci nic powiedziec

Gość zestresssowanaa
mam dosyć regularne cykle, 29 dniowe. okres ostatnio miałam 19.01.

Gość nilka11
tak jak powiedział mi lekarz : " osoby uprawiający stosunek przerywany to rodzice ' :)

Gość to i ja napiszę
Owszem istnieje ryzyko zapłodnienia Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji. W preejakulacie też mogą znajdować się plemniki.

Gość nilka11
dokładnie. I zdania a temat czy sa one w stanie do zapłodnienia są podzielone.

Gość zestresssowanaa
nilka11, właśnie tego się boję.. ale większość osób mowi mi, że nie ma szans, nawet moja kumpla robiła już tak z 5 razy i nic.. no nie wiem, "pożyjemy, zobaczymy" :/

Gość mam normalnego nicka. happy
ja z moja dziewczyna stosowalismy stosunek przerywany przez ok 2 lata i nic. Zawsze spuszczalem sie w dupe albo do buzi. Moja laska to lubi. W preejakulacie byc moze sa plemniki ale naukowo udowodnione zostalo ze ryzyko ze preejakulat moze zaplodnic komorke jajowa jest praktycznie zerowa

Gość zestresssowanaa
no właśnie, inni mówią, że są w stanie zapłodnić, inni, że raczej nie. jedyne pocieszenie (o ile można to tak nazwać) jest to, że plemniki nie żyją nie wiadomo ile czasu..

Gość nilka11
no niby tak, ale jak sie obawiasz to zrób test w dzień spodziewanej miesiączki zaoszczędzi Ci to stresu..

Gość zestresssowanaa
dzięki nilka11, wlaśnie taki mam zamiar : ) teraz tylko czekać 2 tygodnie, ah ;/

Gość nilka11
chociaż myślę, że szansa na dzidzie jest mała :)

Gość zestresssowanaa
oby :(

nie jesteś w ciązy na 100% ja nie stosuje żadnych prezerwatyw ani niczego wiec jestem specjalistką.... jesli nie zrobił tego w Tobie to nie jesteś w ciązy

Gość nilka11
a nie martwisz sie tym, że pomimo nie zabezpieczania się nie zachodzisz w ciąże.? może masz problem z zajściem i teraz się tym nie przejmujesz, ale przyjdzie taki czas , że będziesz chciała zostać mamą a nie bedziesz mogła.?

wszystko ze mną dobrze :) poprostu wiesz znam swoje dni płodne i bezpłodne i poprostu że tak powiem stosunek przerywany i tyle :) i niegdy nie mielismy problemów chłopak zawsze panuje nad sytuacją i tyle

Gość nilka11
jeśli rozpoznajesz swoje dni płodne i nie płodne to też jest zabezpieczenie :)

no pewnie już ponad rok tak robiny żadnych prezerwatyw ani niczego:P i jest spoko :) niekiedy to mój chłopak wie lepiej kiedy mam jakie dni bo ja studiuje i niekiedy nie mam glowy do liczenia :P

Gość zestresssowanaa
no a ja mam niby dni płodne.. :(

Gość nilka11
nie stresuj sie, bo stres sprzyja opoznieniu sie okresu wiec wiesz :D

Gość Kasienka_Kasienka
nie martw sie, ja od 5 lat stosuje przerywany i jakos zyje :P wiem ze to nie odpowiedzialne i glupie ale nie potrafimy z moim facetem uprawiac seksu w gumce- jest taki beznadziejny :[[[ Po tabsach z kolei zle sie czulam, teraz bede miala zmiane (od pol roku nie biore) i zobaczymy czy bede je brala..

jesli nie skonczył w Tobie to wyluzuj nie jesteś w ciąży na 100 nawet jesli to były dni płodne

Gość zestresssowanaa
młoda13 - nie, nie skończył. po wyciągnięciu minęło ok. 20 minut i dopiero doszedł, ale nie we mnie. nilka11 - właśnie wiem : D a jak zacznie mi się spóźniać to dopiero panika będzie, więc lepiej jak wyluzuję. Kasienka - zgadzam się, z gumką jest beznadziejnie.. ;/ ale jakby nie patrzeć - bezpieczniej.

nie jesteś wyluzuj:) ale lepiej stosuj prezerwatywy bo za duzo stresu Cię to kosztuje:D

Gość zestresssowanaa
noo, już się raczej nie dam skusić na seks bez gumki :P

Gość nilka11
a tak z ciekawości ile masz lat ?:D

Gość zestresssowanaa
19 : )

Gość zestresssowanaa
a on ma 22.