Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seska oseska

facet goli pachy? to normalne?

Polecane posty

Gość mam normalnego nicka. happy
taki owlosiony spocony fact jest oblesny. zadna porzadna kobieta nawet by na takiego nie spojrzala.

Gość rejtano
ja nie gole !!!!

Gość qaligula
skórka wodna, tłumacz zniewieścienie swojego chłopca jak chcesz. Sa poprostu rzeczy których prawdziwy facet nie robi ale ty tego nie zrozumiesz dziecko.

19:53 [zgłoś do usunięcia] Elsa21 ''moj nawet tam tam sie goli'' tam tam to chyba konieczne wrecz! wyobrazacie sobie brac do buzi owlosionego lub kaktusa? bo ja nie... moj na szczescie zawsze jest gladziutki no w życiu jeszcze nie widziałam owłosionego kutasa:P:D a twój miał zarośniętego?:O

Gość Ludzie pytają na czatach o wag
A co KONKRETNIE jest niemęskiego w goleniu włosów spod pach ? Ogromna część Polaków to niestety imbecyle żyjący w totalnym zaścianku...

a jak wyglada "prawdziwy facet" wgl co to znaczy "prawdziwy facet" niektorzy tutaj sa wiekszymi debilami niz sie wydaje

Gość kurka wodnaa
Moj facet zniewiescialy ? Haha. Jezeli cwiczacy 8 lat na silowni, owlosiony na klacie i na twarzy facet jest zniewiescialy to ok 🖐️ A "normalni" faceci tego nie robia bo sa leniami i im sie nie chce 🖐️

Gość kurka wodnaa
"Prawdziwy facet" to wg. ciebie taki ktory chodzi w powyciaganej, przepoconej koszulce z logiem Plusa, nigdzie sie nie goli ani nie przycina wlosow, smierdzi potem i jedyny kosmetyk jaki zna to woda po goleniu ?

tylu jest "prawdziwych facetów" ile kobiet.

Gość qaligula
Skóra - to to ma powazny problem. Zastanowiłbym się czego tak się boi że zapindala na siłownię 8 lat. Zaprowadz go do specjalisty tego skrytogeja. I ogól mu klate bo wkręcą mu się kłaki w bieżnię.

Gość qaligula
kurka wodnaa "Prawdziwy facet" to wg. ciebie taki ktory chodzi w powyciaganej, przepoconej koszulce z logiem Plusa, nigdzie sie nie goli ani nie przycina wlosow, smierdzi potem i jedyny kosmetyk jaki zna to woda po goleniu ? Mylisz dziecko higienę osobistą z gejowskimi fanaberiami. I oczym mamy rozmawiać jak ty masz siano w głowie.

kurka wodna ma cos nie tak z glowa chyba

Gość kurka wodnaa
chodzi na silownie 8 lat bo chce dobrze wygladac 🖐️ on ma pieknie wyrzezbione cialo i mega powodzenie u kobiet i gardzi osobami ktore nazywaja go zniewiescialym pedalem, chociaz jeszcze taki smialek sie nie znalazl ktory by mu to powiedzial prosto w oczy.

Gość kurka wodnaa
wez "browarka", idz jebnij sie przed TV i sztachnij sie zapachem wlasnego potu. w koncu jestes prawdziwym facetem a ja gowno wiem i jestem w zwiazku z kryptopedalem 🖐️

moim zdaniem prawdziwy facet powinien dbac o higiene. czyli skracac wlosy w tych miejscach gdzie nie powinny byc za dlugie czyli pod pachami na wzgorku lonowym i okolicach odbytu. Moze je zkracac lub zcinac do zera. Łono powinno byc tylko dokladnie podgolone, nigdy do zera bo wyglada to dziecinnie. ale jadra powinny byc golone do zera i okolice odbytu tez. Nie ma nic smiesniejszego niz facet z owlosiona dupa. bleeeeee. rozumeim ze mezczyzna pochodzi od malpy ale bez przesady. Jesli naturalnie masz zarost na klacie to ja bym go nie golil. co najwyzej przycinal

facet ktory chodzi tak jak go natura stworzyla czyli nigdzie nie skraca wlosow to poprostu oblech.

Gość ja też golę pachy
to normalne. bardzo też martwi mnie opinia jakieś anonimowej internautki że jest to babskie czy zniewieściałe. jest higieniczne 🖐️

a czy prawdziwy facet przejmuje sie opiniami innych ludzi. NIEEEEE prawdziwy facet ma calkowicie wyjebane na opinie innych ludzi i zawsze robi to co chce.

Śmieszą mnie kobiety, które nazywają depilujących się facetów "kryptopedałami", swoją drogą, wielkiej tolerancji nie wykazują. Ech, polaczki, polaczki.

Gość ja też golę pachy
powinien też być na tyle bystry aby doszukać się ironii ;)🖐️

no takie kobiety tez mnei smiesza. no coz. wychodzi cala polaczkowatosc hehe. az zal normalnie

Gość do ludzie pytający
a mnie smieszą tacy jak ty i metroseksualni faceci brządzący się włoska na klacie lub w okolicach inrtymnych:o świat zwariował

Gość do ludzie pytający
nie to, że nie jestem tolerancyjny, jestem. dla mnie możecie się depilować woskiem, nie mój cyrk nie moje małpy... ja zostanę przy goleniu i przystrzyżeniu na dole

do ludzie pytający To nie świat wariuje, to polskie oszołomy nie potrafią dostosować się do jakichkolwiek zmian, to po pierwsze, a po drugie nie napisałem, że cokolwiek mnie brzydzi, ale teraz napiszę, brzydzą mnie idioci. Brzydota umysłu jest znacznie bardziej nieznośna niż brzydota ciała.

reserved a moze ty jestes takim ukrytym pedalkeim co. na to wychodzi

Gość a g n i e s z z k a
no sorry,ale facet ktory za bardzo sie goli to w najlpeszym wypadku metro, przewaznie kryptogej a w najgorszym wypadku dfacet ktory chce tak naparwde byc kobieta i lepiej sprawdzac czy czasem nie zakalda waszej bielizny dorgie panie jak was nie ma w domu.