Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seska oseska

facet goli pachy? to normalne?

Polecane posty

Gość no ja sie jeszcze zgodze
latem ,ale zeby PRZYCINAC a nie calkiem golic bo to glupio wyglada jak odrastaja....... :O no sami powiedzcie.

Gość Wodzunia
to strasznie pedalskie

Gość mam normalnego nicka. happy
az czasami wsty ze jestem Polakiem. Strasznie zacofani jestescie. ciagle tylko piszecie to pedalskie on jest kryptogejem itp. on chce byc kobieta. matko czy wy sie slyszycie. Ale tępota

Gość Ludzie pytają na czatach o wag
Nie ma sensu próbowanie zwalczania debilizmu wśród karaluchów, lepiej rozmawiać i żyć z ludźmi :)

ale komu zalezy zeby zmieniac mentalnosc innych polaczkow. niech zyja sobie w swoim ograniczonym swiecie. Ich zycie.

Ja ogoliłem pierwszy raz kudłaki pod pachami zeszłego lata i zrobie to znów jak będzie cieplutko, a opinie mnie i tak nie obchodzą :)

Gość enedue
tez uwazam ze to strasznie pedalskie jak facet goli pachy , jajka... w zyciu nie bylabym z takim, jest dla mnie aseksualny

do tych ,ktorzy nie gola pach itp. jestescie w zwiazkach ?? pamietam jak pierwszy raz zobaczylam pachy swojego faceta :O normalnie futro:O zlapalam za maszynke i po sprawie :P:D

Strasznie pedalskie golenie pach i jajek?? No tak lepiej wogóle sie nie myć i smierdziec potem, to jest takie sexi.... Co za ludzie, to nie jest komuna gdzie wszyscy chodzili zapuszczeni...

Gość enedue
MANEK TY IDIOTO A CO MA GOLENIE DO SMRODU? JAK SIE BRUDASIE NIE MYJESZ TO NAWET Z OGOLONYM CHUJJEM BEDZIESZ SMIEDRZIAL

Gość Ludzie pytają na czatach o wag
enedue Czyli jest jednocześnie pedałem i gejem ? Myśli, że jest groźny/a, kiedy pisze dużymi literami ?

Gość stare babsko 45
Mężczyzna,który uprawia sport lub pracuje fizycznie MUSI pod pachami golić. Pozostali też MUSZĄ.

enedue marny glupi trollu zamknij ryj debilu . w necie to taki kozak jestes a ciekawe czy w realu tak bys prosto w twarz komus to poweidzial co tutaj napisalem ty cioto

enedue no i wlasnie dlatego ze ty sie nie golisz i jestes takim bgurem nie masz dziewczyny. Zadna normalna dziewczyne nie bedzie chciala takiej pizdy jak ty.

Gość Jolka123421
Mój mężczyzna o siebie dba na szczęście :) Mężczyźni którzy o siebie nie dbają nie powinni oczekiwać zeby kobiety robily to samo. Higiena przedewszystkim..

Gość Ekspert_Philips
Witam, Tak naprawdę ile osób tyle, jak widać po Waszych wypowiedziach różnych opinii. Jak wskazują jednak badania, do mniej lub bardziej regularnego golenia pach przyznaje się obecnie już 55% mężczyzn. Decydują się oni na to ze względu na wygodę, łatwiejsze utrzymanie higieny, preferencje swoich partnerek czy po prostu większą efektywność działania antyperspirantu. Nie jest to jednak obowiązkowy punkt toalety każdego mężczyzny, a decyzja w tej kwestii należy do indywidualnych upodobań danej osoby. Ze swojej strony mogę udzielić wskazówek w kwestii wyboru urządzenia służącego do golenia włosów na całym ciele. Można skontaktować się ze mną pod adresem: ekspert@philips.com. Pozdrawiam, Ekspert Philips _____________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość fajna żonka ;)
mój na szczęście goli nie tylko brodę ale i włosy pod pachami :D ciesze się, że nie wygląda jak małpa, bo to strasznie nie higieniczne :p szczególnie jak mielibyśmy wyjść na plażę lub na basen :) zarost w miejscach intymnych wystarczająco dodaje mojemu mężczyźnie męskości :D