Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joya

Dla zorientowanych

Polecane posty

przerwa 7-dniowa skończyła mi się 2 grudnia. Z powodu nieobecności lekarza nie miałam recepty i ie kupiłam tabletek więc wzięłam je dopiero 14 grudnia. W tym samym miesiącu ale 24 kochałam się z chłopakiem. Zdarzało się to przez kilka kolejnych dni. Od 4 stycznia już tabletek nie brałam bo miałam przerwę. Krwawienie miałam zawsze 3-ego dnia przerwy a tym razem dostałam 5 dnia wieczorem od razu po stosunku na co nie wskazywało żebym w ogóle dostała to krwawienie.Trwał przez 5 dni z czego był słabszy niż wcześniej. Potem wystąpiły dziwne upławy. Raz był brązowy bez zapachu a kilka dni później z zapachem. Był też żółty bez i z zapachem tak na zmianę.25 stycznia dostałam lekkich krwawień z czego się powtarzają do dziś. Byłam u lekarza ale kazała mi przyjść za tydzień z pełnym pęcherzem. Czego mogą być przyczyny tego?

Gość nilka11
czyli 2 tyg nie bralas tabletek a potem zaczelas je znow przyjmowac tak?

Nie brałam ich ok 10 dni. a u lekarza byłam po tabletki na kilka dni przed przerwą ale wyjechał na kilka dni...

Gość nilka11
te zmiany mogą być spowodowane tym , że nie regularnie zostały przyjęte tabletki..

możliwe. hm ale u mnie to trwa już tydzień. Od niedawna mam mdłości ale wieczorem i czasem popołudniu ale to chyba ze stresu bo ostatnie tygodnie są dla mnie ciężkie. No i dzisiaj męczy mnie zgaga