Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakagruba

Chudnąć 0,5 kg dziennie

Polecane posty

Gość nietakagruba

Od okresu dojrzewania czułam się nie do końca dobrze w swoim ciele. Zawsze miałam na + te 2 kg więcej od wzrostu. Zainspirowana programem ,, I Used be Fat ''produkcji MTV postanowiłam, że będę jeść 1200 kcal dziennie i ćwiczyć 6-7h dziennie spalającym tym samym 2,5 tys. kcal samym cardio. A wciągu 3,5 tys. kcal czyli 0,5 kg:) Chcę w ten sposób schudnąć 10 kg. przez 21 dni. Chyba się nie zabije nie?:D Bo się trochę boje, że odbije się to na moim zdrowiu

Gość nietakagruba
znaczy się ** spalić 3,5 tys. kcal dziennie

Gość nm55
ile masz lat??

Gość AptekawBiedronce
puknij sie w łeb, predzej padniesz z wyczerpania haha ale pomysł

Gość lawenderson
Nie dasz rady tyle cwiczyc dziennie. Nie starczy Ci sily, zapalu, konsekwencji. Poza tym trzeba miec tez czas na obowiazki jakies i inna zajecia. Dlaczego chcesz schudnac tak szybko? Nie wiesz o tym, ze im szybciej tym mniej skutecznie? Najzdrowiej i najskuteczniej jest chudnac do 1kg/tydzien. Jedz sobie 1200kalorii (tylko zdrowe produkty z przewaga bialka, i nie wykluczaj weglowodanow), ale co dzien wrzuc 1 godzine do wyboru: bieganie, bieznia, stepper, rower, basen.

Brawo! Bierz się do dzieła! :D nic ci nie będzie! Po prostu już na pierwszym takim treningu tak się przefórsujesz, że następnego dnia się i tak ruszać z bólu nie będziesz mogła :D