Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic_look_23_

Czy to ma sens..!!??

Polecane posty

Gość magic_look_23_

Znamy się od maja tam tego roku, w lipcu zostaliśmy parą ale po 2 miesiącach wszystko się popsuło, rozstaliśmy się, powodem rozstania były między innymi kłótnie(z mojej i jego winy) ale los chciał że po jakimś czasie znów zaczęlismy się spotykać i postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, więc daliśmy sobie czas, spotkamy się, piszemy dzień w dzień, dzwoni do mnie itd układa się lepiej niż wcześniej..ale oficjalnie nie jesteśmy razem.. myślicie że warto spróbować raz jeszcze?? bardzo mi na nim zależy..

Gość magic_look_23_
niby mówią, że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi ale oboje zrozumieliśmy co robiliśmy źle i chcemy to naprawić.. ma to sens..??

Gość wartoooooo!
:)

Gość słoneczko 2012
dziewczyno rób jak i serce podpowiada a nie takie rzeczy na forum piszesz...zależy tez czy se facet stara chce się spotykać etc..

Gość magic_look_23_
wypowie się ktoś jeszcze??

Gość magic_look_23_
słoneczko o co Ci chodzi jakie rzeczy, normalnie zapytałam tylko!! nie chcesz to nie wypowiadaj się, tyle..

Gość słoneczko 2012
ile Ty masz lat kobieto?

Gość słoneczko 2012
skoro facet olewa to niech spada a jak zabiega to można z czasem dać mu szanse..

Gość słoneczko 2012
jak można pisać że los chciał... raczej wy chcieliście..

Gość magic_look_23_
jestem przed 60:P

Gość słoneczko 2012
nie musisz od razy kogoś od debilki wyzywać pajacu!

Gość słoneczko 2012
a Twoim zdaniem co to niby oznacza?

Gość magic_look_23_
to niby co znaczy to powiedzenie, wytłumacz nam skoro jesteś taki wybitnie mądry??słucham;>

Gość słoneczko 2012
ale żes wymyslil...

Gość pure homme 1
czepialstwo...Młode jesteście to i nie wiecie jak i co, więc uczyć się związku trzeba i próbować. Skoro doszliście do wniosku, że oboje zawalili i od nowa chcecie, to już pierwszy sukces. Tylko bez naprężeń, stresu i powtórek błędów z przeszłości

Gość magic_look_23_
hehehehehe śmiechu warte normalnie, poziom inteligecji to masz wysoki muszę Ci przyznać..

Gość słoneczko 2012
jakie niedouczenie tak sie mówi tylko... jak masz rzeke Wisłe to wchodzisz do niej i wejdziesz drugi raz to to jest inna rzeka niby?

Gość słoneczko 2012
a dobra weź idz z tego tematu nie chodzi w nim o powiedzenie tylko o co innego

Gość magic_look_23_
to wytłumacz sens tego powiedzenia??

Gość magic_look_23_
ale w związkach znaczy to co innego nie rozumiesz??

Gość magic_look_23_
Weź mnie nie obrażaj!! bo co Ty o mnie w ogóle wiesz?? weź sobie poczytaj inne tematy i każdy tak się wyraża, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki jeśli chodzi o związki.. chyba że Ty jesteś z innego świata..żegnam!!

Gość blood inside
magic_look_23_ ale on ma rację :p przeczytaj ten wklejony artykuł, jest w sam raz dla Ciebie :p też mnie strasznie denerwuje, gdy ktoś nie potrafi posługiwać się językiem polskim albo źle używa określonych zwrotów. To naprawdę świadczy o niedouczeniu i czystej ignorancji. A co do tematu, to dajcie sobie czas i samo się ułoży. Przecież już próbujecie być razem, więc nie rozumiem co ma do rzeczy "oficjalne bycie razem".

Gość magic_look_23_
to może rzeczywiście ja nie rozumiem tego powiedzenia i ludzie też źle to interpretują... przepraszam...przeczytałam artykuł

Gość magic_look_23_
"oficjalne bycie razem" to chodziło mi o to, że jak zostaniemy znów parą to coś znaczy..a nie jak teraz ja mogę się spotykać z innymi facetami, chociaż nie chce..

Gość lawenderson
Na ogol w zwiazkach bywa tak, ze nie obwieszcza sie, iz oto od tej chwili/dnia stanowimy pare itd. Bycie razem jest procesem i niejako naturalnie stajemy sie para poprzez zaciesnianie relacji na gruncie psychicznym i fizycznym. Ustalanie tego werbalnie nie jest potrzebne.

Gość kobietka:)
Kolega ma rację, ale i tak uważam to za czepialstwo, a przynajmniej można było wytłumaczyć, a nie obrażać... A co do tematu, to ważne, czy zrozumieliście swoje błędy. Może wtedy byliście niedojrzali, może nie rozumieliście pewnych spraw, może potrzebowaliście czasu, żeby wszystko przemyśleć. Może warto porozmawiać o tym, czego chcecie uniknąć..