Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Ooo włączcie główną strone WP .pl

Polecane posty

jaki tam przystojniak!!!!!!!!!!!!! :O :O :O :O o mamele w kopytko :o wie ktoś jak sie nazywa?

Gość lilu sreow
który ten ze zmięta twarza :D:D:D:D:D

Gość w mbanku.....
No fajniutki ;)

Gość ładny wór
stare dziadzisko około 37lat

Gość dssesese
niezły, ale wolę blondynów są lepsi od brunetów :D

tak tez myslalam, że stary :( a juz mi czyniono zarzuty pedofilskie, ale to dobry oznak! jednak podobają mi sie też dorośli faceci ;)

a ja nie wiem co wolę, ale miło na takiego popatrzeć... :) zwłaszcza, ze dzisiaj same paszczury wszedzie :(

złożyłam już wniosek o jego adopcję :) inaczej go do domciu nie zabiorę bo mąż się nie zgadza :) fajny facecik

ja zrobiłam screena :classic_cool: jak mi jakis facet napisze, że jest przystojny to mu wysle tą fote i zapytam czy tak wyglada albo lepiej! jak mnie oszuka to ..wiadomo co :classic_cool:

osz kurde pijany króliczku to gdzie Ty studiujesz?! pewnie w żeńskiej szkole teologiczno zakonnej modelek i żigolaków :classic_cool: u mnie same próchna :( a młodzi zajęci :(

cooo?! niemozliwe? i jak to ukrył? udawał greka czy jak? a w ogole siespotkaliscie czy to bylo wirtualne? mnie spotkało...zaraz powiem :D

gałam se z wlochem, no nawet nie brzydki, po tych paszczurach to był znosny...imie miał bardzo ładne ;) no i tak rozmawiamy i nagle....zgasł mi laptop! cholerna bateria :O jak odpaliłam ponownie to on jeszcze był... szybko chciałam mu odpisać pytał mnie o skype...podałam mu a potem sie skapnełam że to moj wspaniały komp nie załapał i jakos opoznił a do mnie sie jakis turas czy algieras zgłosił na skajpie :O :O :O :O :O :O :O

o matko hahaha niezle numery wywija twoj komputer tak spotykalismy sie :D a ja dzisiaj mijalam taka ladna pare: chlopak-cudo, dziewczyna-modelka i gdy przechodzilam kolo nich, ten koles puscil glosnego baka :P

Gość fhfhfh
ejj nie widze tego faceta :( czyzby juz go nie bylo?

i znowu mi ta picz przerywa :O o ja pierdziole nie chce miec zepsutego lapka ;( hahah pierdnał na takim mrozie? siarczyscie? :classic_cool:ale obciach... myslalm że ładni nie robią takich rzeczy 😭

oo Twoj pierwszy cool! co za chwila :classic_cool: siema skizto :) co robiłaś cały dzien? pewnie cos ciekawego? :classic_cool: nie zniknał jest 4

Gość jem buraki i tyję
ej czkawka ja nie wiem o kogo ci chodzi, tam jest tylko jasnowidz i jakas baba wytatuowana :O