Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet tracący urodę 29 lat

Miałem piękną skóre twarzy, teraz pojawiają się jakieś kaszakowate zmiany! Ble!

Polecane posty

Mam 29 lat. Na twarzy zaczęły mi się pojawiać jakieś stałe zmiany. To chyba przerośnięte gruczoły łojowe, czyli takie gulki, jakby guzki pod skórą, które trzeba usuwać np. elektrochirurgicznie. Ale ile można siedzieć w gabinecie u dermatologa-chirurga i poprawiać twarz jednak metodami chirurgicznymi. Nie zamierzam mieć jednak ryja z jakimiś naroślami, bo przyzwyczaiłem się do swojej gładkiej i ładnej twarzy. Takie zmiany pewnie będą rosły i dodadzą mi wyglądu jakiegoś dziada z brodawkami. Waszym zdaniem facet co przepuszcza trochę kasy na chirurgicznie poprawianie twarzy jest OK?

A dlaczego gejowskie?. Nie zamierzam wyglądać jak brzydki poseł z z ulicy Wiejskiej, z gulami na tłustym, nalanym ryju. Zawsze mi się podobała współczesna hollywoodzka uroda. Parę lat temu się rozwiodłem. Chciałbym mieć jeszcze młodą i piękną żonę. Poza tym zapamiętałem swoją twarz jako świetną i taką chciałbym jeszcze na długo pozostawić. A można jakoś przeciwdziałać dalszemu powstawaniu takich zmian?

Dodam, że mam młody wygląd, noszę się młodzieżowo, jestem wysportowany, nieźle ubrany, mam niezłe włosy i niezłą fryzurę i takie zmiany pasują do mnie jak pięść do nosa

lilou_moew czy ten aparat na zębach przeszkadza ci w robieniu loda?

bardzo dobre podejście! facet musi w siebie inwestować,tym bardziej skoro chcesz mieć ładną młodą żonę :) najgorsze są takie type co mają 160 cm są paskudni i sobie marzą o modelkach i chvj wie czym :o

Ktoś się podszył

lilou gejowskim takie coś może nazwać tylko taka gówniara jak ty, pewnie sie podkochujesz w jakimś chucku basie albo innym chuju z gładką buźką HIPOKRYTKA pierdolona

Nikt nie wie jak zabezpieczyć skóre przed powstawaniem dalszych zmian?

I macie jakieś rady?

Gość podbijam temat bo
ciekawy

Gość .................... .........
.................

Najprawdopodobniej masz tradzik torbielowaty. Moga miec go nawet dorosli, jak w Twoim przypadku. Co do Twojego ostatniego zdania uwazam, ze to nic zlego, ze poprawiasz wyglad.. chcesz ladnie wygladac - to norma. Gorzej byloby, gdybys mial to gdzies i sie tym nie przejmowal, a pieniadze ktore powinny isc na leczenie, szly by np na zabawy czy alkohol. Jednak nie da sie tego zalatwic antybiotykami ? ew nawet sterydami ?

Zeby to nie zeszlo na dalsze operacje, mowie tu o nosie czy innych defektach :) Uzywaj kremow takich, jak d-log przepisal. Najpewniej beda to kremy nawilzajace i zele. Na koniec, powinienes isc na takie cos jak mikro, lub zwykla dermabrazja. A;e to niestety troche kosztyje :(

A jakiś peeling?

Poza tym to nie są jakieś zapalne zmiany. Po prostu grudki na skórze

Gość co polecacie?
?

Gość szelki ratuja zycie
trudno oceniac..musielibysmy to zobaczyc. Moze pij wiecej wody? I peelingi

Gość chodnikowa83
idz do dermatologa dobrego...zbadaj hormony gruczoly bakteriogramy morfologie i pasozyty przy okazji znajdz podloze a potem lecz innej rady nie ma kazdy kompetentny derma Ci powinien najpierw dac skierowania ocenic stopien i rodzaj tradziku bo to na taki zakrawa po czym leczyc ..a jak trzeba to i wycinac skoro zalezy Ci na aparycji to tym bardziej na zdowiu a takie wytwory to nie tylko defekt ale zaburzenia organizmu a co do zony ale wez sie chlopie za retrospekcje i powody utracenia tamtego malzenstwa niz szukania nowych MŁODSZYCH kobiety latami lecza tradziki zapalenia i inne choroby jeden facet od tego nie umrze

Nie zamierzam wracać do tematu byłego małżeństwa. Nie było udane, nie byliśmy sobie pisani