madziulkaa123 0 Napisano Luty 1, 2012 mam pytanie do dziewczyn które sie orientują, a najlepiej same biorą tabletki antykoncepcyjne !!! czy jak zaczynam brać 2 opakowanie to już po 1 tabletce jest zabezpieczenie bo w ulotce jest napisane, ze przy pierwszych 7 tabletkach należy stosować antykoncepcje mechaniczna ale czy to znaczy pierwszego opakowania czy każdego ?? bo ginekolog w ogóle radził pierwsze 10 tylko nie wiem czy z 1 opakowania tylko? byłam zbyt zestresowana by pamiętać o szczegóły wypytać ale moze któraś z Was bierze te tabletki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karminowa Panna 1 Napisano Luty 1, 2012 tylko podczas pierwszego tygodnia, pierwszego opakowania możesz zapezpieczac sie dodatkowo prezerwatywą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaa123 0 Napisano Luty 1, 2012 aha czyli już można spokojnie bez ;] mam nadzieje, ze jesteś na 100% pewna ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o nie nie Napisano Luty 1, 2012 Tak, tylko z pierwszego, po przerwie antykoncepcja jest zachowana, nie musisz już stosować dodatkowego zabezpieczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o nie nie Napisano Luty 1, 2012 I to powinno być w ulotce napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaa123 0 Napisano Luty 1, 2012 dziękuje Wam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach