Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6karolcia

randka prosba

Polecane posty

Gość 6karolcia

Proszę o pomoc a mianowicie o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej na temat randek. Wypełnienie zajęłoby Ci 25 minut. Jeżeli chciałabyś/chciałbyś mi pomóc to poniższy link przekieruję Cię do ankiety. Liczy się dla mnie każda osoba......Ankieta zawiera 22 lub 29 pytań zależnie co się zaznaczy. http://www.wiedzadlafirm.pl/customers/surveys/1089/answer_sheets/new?otok=6bb2c4e22da768a8fe102149fa460f87bbdc6354 z góry dzięki, Karolina

Gość yogi_bear
25 minut mojej roboty to 42pln, więc wypierrdalaj z przytupem 🖐️

no mogę wypełnić ;) tylko powiedz jaki masz temat z ciekawosci pytam

Gość nie znajdzie się
fajna ankieta. klikam na pierwszej stronie, że wiek powyżej 22 lata, tu komunikat: Niestety nie możesz kontynuować, ponieważ nie spełniasz kryteriów wymaganych przez autora tego badania. Jeśli chcesz, możesz zarejestrować się w serwisie Wiedzadlafirm.pl. Za rejestrację przyznamy Ci 30 punktów. Zarejestrowani użytkownicy są zapraszani do uczestnictwa w innych badaniach i mogą gromadzić dodatkowe punkty za wypełnianie ankiet. Zdobyte punkty będzie można wymienić na nagrody. ta ankieta to zwyczajna ściema więc nawet tam nie klikajcie 🖐️

Gość 6karolcia
tak jak kazda praca magistrska tak i moja ma pewna okresloną grupę badawcza, jest to dlatego tak zrobione aby wypełniały ankiete osoby ktore sa moja grupą badawczą...

Gość 6karolcia
ok, sciema, niech Ci bedze....

Gość 6karolcia
"jebany fejk hooj ci w doope karolcia" az taka przyjemnosc rozdajesz? wiesz kto tak robi...? prostytutki:) widzisz?kobiety tez potrafia sie bronic:)

Gość 6karolcia
wiesz skoro tak odpowiadasz, to raczej watpie zebym mogla liczyc na Twoja pomoc, ale tak, forum jest dla kazdego i mozesz tu pisac co chcesz...nikt Ci nie zabroni, tak samo i mi:)

Gość 6karolcia
to byla metafora ale chyba nie zrozumiałes...:) odsyłam do podreczników:)

Gość 6karolcia
dziekuje ze ktos za nick moj sie podszywa:)

Gość 6karolcia
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!