Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja córka nie stoi

11 mies i nie stoi

Polecane posty

Gość moja córka nie stoi

Moja córeczka ma prawie 11 mies i nie stoi sama sztywno ani nie próbuję chodzić i nie wiem czy się martwić czy ma jeszcze czas

Gość moja córka nie stoi
jak to jest z waszymi dziecmi?

Gość tak sie pytam
moj jak mial 11 mies to stal przy lozku jak mial 13 to zaczął chodzic

Gość moja córka
moja 21 lutego będzie miała rok i tez nie chodzi..Maja jeszcze czas..wiec nie martw się:)

Gość moja córka nie stoi
a Twoja córka stoi sztywno przy czymś?

Gość Lidzia...
moja chrześniaczka nie pamiętam gdy zaczeła stawać,ale wiem,że zaczęła chodzić dość późno bo ok.17-19 m-c.

Gość mkmmkm
moj ma 7 miesiecy i zaczyna chodzic

Gość moja córka nie stoi
jak ją trzymam pod paszki to chodzi,ale nie chce stać sama

Gość tak sie pytam
a raczkuje twoja córcia?

Moja jak miała 11 miesięcy chodziła już. Dokładnie roczek kończyła 16 września a zaczeła chodzić 1 września już tak sama i bez podtrzymywania jej.

Gość moja córka
trzyma się ławy i podniesie się na kolankach ale nie stanie.

Gość Lidzia...
może kup jej wózek dla lalek...moja siostra właśnie przy wózku nauczyła się chodzić i trzymać równowagę.

Moja mała tak samo właśnie przy wózku dla lalel nauczyła sie chodzić, szła za wózkiem, wózek jej odjechał i ta za nim na nóżkach poszła ;).

Gość mama dwulatka
Powinnas zapytac pediatry,ktory zna twoja coreczke.oczywiscie trzeba pamietac,ze kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie,ale ja dla pewnosci poradzilabym sie lekarza.zeby spac spokojnie:-)

Gość pseudomamusia
dziecko nawet roku nie ma, a już ma robić nie wiadomo co autorko poczekaj trochę, ciesz sie malutką, a nie uczestnicz w wyścigu szczurów, bo i tak niczego nie przyspieszysz wiem, ze się moze niepokoisz, ale naprawdę nie ma powodu do niepokoju

Ale dodam tak jeszcze, że mój synek starszy jak miał 11 miesięcy nawet nie raczkował, zaczął chodzić jak miał 15 miesięcy. Czyli każde dziecko inaczej się rozwija.

co wy się tutaj się chwalicie ile miały wasze dzieci miały miesięcy jak zaczęły chodzić ,autorka o to nie pyta tylko o stanie .Myślę że pomysł z wózkiem jest dobry lub kup jakiś jeździk -pchacz

Gość moja córka
autorko ja tez nie raz się tu na kafe naczytałam czego to dzieci nie umieją i za każdym razem martwiłam się ze z młoda jest coś nie tak. Pediatra mi powiedziała że mam patrzeć na swoje dziecko i nie porównywać z innymi bo każde rozwija się w innym tępię. Nie martw się na zapas,.maja jeszcze czas na chodzenie.

Gość moja córka nie stoi
nie raczkuje ale nsię bardzo ładnie czołga i to od niedawna i sama siadać nauczyła się dopiero jak miała 9,5 mies i wtedy zaczęła sie czołgać trochę ale teraz już bardzo szybko to robi

Gość gość
Mój syn stać zaczął już wcześnie to samo robić kroki od kąta do kąta ale samodzielnie zaczął chodzić mając 10 miesięcy

Gość podkarpacie południowe
Zapewne z twoim dzieckiem jest wszystko w porządku, nie ma czym się przejmować, każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Na pocieszenie wklejam fragment postu z innego topiku - moim zdanie, trafny;) : () uczestniczki for internetowych, z rana tuż po przebudzeniu, do kawy, włączają sobie piosenkę : bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego.......... I tak nałądowane dobrą energią, zasiadają do komputerów. I wówczas to powstają legendy o niemowlętach samodzielnie składających meble z IKEI, 3 latkach rozwiązujących algorytmy, półroczniakach załatwiajacych się na sedes i spuszczajacych po sobie wodę. W praktyce wygląda to tak, że większość z tych dzieci w wieku 2 lat, po zdjęciu pieluchy sra na dywan i potem rozsmarowuje to w ścianę, dywan i firanki (..)

Gość nickcarter
ale pieprzycie ! zależne od wagi ... i uwaga ... czy dziecko dobrze potrafi utrzymać głowe ! ona jest środkiem ciężkości i ona jest najcięższa u dziecka ! mój syn ... zaczął chodzić jak miał 14 miesięcy jak miał 11 ... nie pamiętam żeby dobrze stał ! każde dziecko jest inne ! nie chwalcie sie idiotki że'' moja ma 7 miesięcy i już chodzi na dyskoteki'' '' a moja ma 8 miesięcy i już pali i pije'' kurwa krew zalewa !

Gość moja córka nie stoi
chyba faktycznie pomyśle o jakimś pchaczu albo wózku dla lalek,może akurat załapie