commentfaire 0 Napisano Luty 2, 2012 Witam, chcialabym zapytac czy istnieje jakies kadzidzelko, ktorego zapach przymomina jointa? Niania pilnuje mojego syna u siebie w domu i juz kilka razy mialam wrazenie ze czuje zapach jointa. Moj maz mowi, ze to dziwne, bo on nic nie czuje....a ze niania opiekuje sie bardzo dobrze malym, nie chce nam sie wierzyc!Mialam ja zapytac, ale odpowie ze nie pali (no przeciez!). Dlatego chcialabym sie dowiedziec czy zapach jointa mozna pomylic z czyms innym?...... z gory dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Luty 2, 2012 Jest takie kadzidełko :) Żeby było śmieszniej, Palikot niedawno zapalił je w Sejmie (oczywiście była afera ;) ). Znalazłam w necie jego nazwę. To Colombian Gold :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omonna Napisano Luty 2, 2012 Jest kadzidełko o zapachu OPIUM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
commentfaire 0 Napisano Luty 2, 2012 dzieki, sprawdze opium, ale az mi sie wierzyc nie chce. Musze byc pewna zanim ja zapytal i uprzedzic jej odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach