Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taaak to jaaa

Bardzo boli :(

Polecane posty

Gość Taaak to jaaa

Pomóżcie nie wiem co mam robić, nie mam też z nikim pogadać, więc piszę tu. Miesiąc temu moja ukochana mnie zostawiła :( nasz związek był nie łatwy, gdyż nie mogliśmy się spotykać codziennie i kiedy mamy ochotę :/ Ona tego nie wytrzymała :( Od tego czasu kontaktujemy się co jakiś czas, ale ona nie chce wrócić :( Kocha mnie ale się boi tej odległości, tego napicia. Jestem załamany, ona jest cudowna, jest spełnieniem moich marzeń. Często się kłóciliśmy o takie drobnostki, to był właśnie spowodowane tym napięciem i czekaniem na siebie. Nie chce żyć NIE CHCĘ BEZ NIEJ :( Prócz niej nie mam nikogo :( dlatego tak bardzo o nią dbałem i mi tak zależy na niej. Nie chce być też natrętny i próbuje znaleźć jakiś złoty środek w naszych kontaktach. Ona przyznała że to jej wina te kłótnie itd, ale nawet jak było bardzo źle to ją kochałem nadal całym sercem :( Pomóżcie ! Co mam robić ?

Gość Taaak to jaaa
A co to ma do rzeczy ?

a nie mozna zamieszkac razem -komu latwiej sie przeprowadzic? Szkoda zniszczyc uczucie przez odleglosc?

Gość Taaak to jaaa
Jeszcze nie możemy zamieszkać razem :( ale bardzo byśmy chcieli ! Ona by do mnie przyjechała, obiecała że będzie czekać :( ale nie wytrzymała. Moja ukochana wróć do mnie !!!! :(

ja akurat nie bardzo moge zrozumiec , co to znaczy nie wytrzymala . Skoro to tylko czasowe- hmmm , to moze nie kochala na tyle mocno , by uzbroic sie w cierpliwosc. Zycie pisze rozne niespodzianki, tym bardziej ze swiat pracy wymaga czesto dlugich rozlak , wiec ..... Moze warto puscic ja wolno :-(

Gość Taaak to jaaa
Też nad tym myślałem :( ale po prostu ja nie wyobrażam sobie życia bez niej, mieliśmy już poważne plany a tu takie coś się stało i to tak nagle :(

Gość Taaak to jaaa
Ta fajnie masz :/ samotny romantyku

takie zycie :-( Na szczescie sa inne kobiety , ktore potrafia czekac . Poczytaj top marynarzowych . Nie zaluj tego co bylo , zapamietaj mile rzeczy , inne potraktuj , jako sytuacje na ktore wyplywu nie miales . Powodzenia zycze .

Gość Taaak to jaaa
Dziękuje Eleeene :( o topik o marynarzowych czytałem już dawno. Eh Boże jaki ona piękne smsy pisała ostatnio :( nie typu "weź ode mnie sp****j" jakby to niektóre zrobiły z pewnością. Nie powiem co pisała bo to zbyt osobiste, ale powiem wam jedno :NIKT tak do mnie nigdy nie mówił, nigdy tak nie pisał. Dzięki Niej poznałem najpiękniejsze uczucie na świecie, pojawiła się wtedy gdy potrzebowałem pomocy, i nie odwróciła się tak jak inni tylko podała mi swoją śliczną dłoń, a ja ją w podzięce ucałowałem :(

nie zachowuj sie jak cipka... zacznij zachowywac sie jak facet z jajami!!

Gość Taaak to jaaa
czekałem na taki idiotyczne komentarze :/ mam gdzieś co o mnie pomyślicie ;/ chcę być tylko szczęśliwy z Nią

Gość ha ha he he hu hu
Cóż. Wykop dużą piwnicę pod domem, zamontuj dźwiękoszczelne ściany i ją tam trzymaj. Sprawdzona metoda o ile nie boisz się odbierać porodów samemu

Gość Taaak to jaaa
Ta bardzo śmieszne :/

Gość fsfsdfsdfs
weź sie w garśc i nie pierdol juz. dziewczyna pozatym moze miec cos za uszami, bo jakos łatwo zrezygnowała. z takim zachowaniem nie masz szans na powrót do niej, zreszta po co do niej rwaca? jedyna mozliwosc, spotykasz sie z nia, mowisz okey koniec, zamknołem rozdział, ktory był z toba, zycz jej szczescie i sie usmiechnij na koniec. pewnie bedzie chciała wrócić, ale po raz kolejny pytam, po cholere Ci taka dziewczyna? dla uprawiania maschoizmu?

Gość fsfsdfsdfs
i naprawde zachowujesz sie jak cipka.

Gość al dlaczego
nie możecie byc razem?za daleko mieszkacie od siebie czy o co chodzi?prawdziwa milosc to najważniejsza rzecz w zyciu,i niewiele osob jej niestety doświadcza.a stracic czy odpuścić prawdziwa,bezinteresowna i dozgonna milosc to tak jakby umrzeć.w przenośni oczywiście.