Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zieloooonoowaa

Chyba problem z pralka (doradzcie)

Polecane posty

Gość zieloooonoowaa

Wczoraj kupilam pralke w komisie nawet fajna nie droga (500zl) ale.. ma kamien i jak pierze to strasznie glosno chodzi... czy to normalne? automat mam pierwszy raz na swoim (wczesniej mialam pol automat;/) czy moze isc do tego komisu no ale co wtedy co im powiedziec.. pomozcie

Gość Don 0skaro
Powiedz w komisie ze pralka glosno chodzi,KOTKU. Zakładaj ciepłe majteczki bo mróz.

Gość zieloooonoowaa
ale co myslisz ze zwroca mi kase? w tym komisie nie mieli nawet instrukcji, a jak zapytalam jakie funkcje ma pralka to facet powiedzial ze nie wie..

Gość Don 0skaro
nie wiem kotku czy Ci zwrócą,życze żeby Ci zwrócili całusy w Twoje gniazdko :)

trzeba było kupić nową pralkę na raty, to mogłabyś reklamować, ale pewnie nie byłoby co nowa kosztuje do tysiąca zł, a Ty za starego grata dałaś połowę tej ceny - bez sensu właśnei pomyślałam, ze też mam problem z pralką - nie chce sie sama załadować :) idę, wrzucę pranie

Gość przepraszam, ze pytam
ale nie wiesz z jakimi funkcjami kupiłaś pralkę? ja próbowałabym reklamowac w komisie, mówi to co piszesz, ze głośno chodzi

Pięć stów za automat, używany??? Poparzyło ich??? Dała byś 500 zł w sklepie drugie 500 na raty i po bólu!!! Spróbuj zwrócić powiedz że kicha i tyle!!! Prawo zwrotu masz nawet w komisie tylko trzeba postawić na swoim. W ogóle to kto Co tak doradził aby używkę kupować i to za takie pieniądze!!!

Miałam możliwość kupna pralki od kuzynki, za 300 zł. Ale nie działała blokada drzwi, nowa to ok 80-100 zł, a choy wie co tam jeszcze było zyebane. Oczywiście nie kupiłam.

Gość zieloooonoowaa
Gwarancje niby mam na nia... chyba wysle mojego bo onn ja kupowal zeby poprostu kase zwrocili .. oczywiscie ze wiedzialam jakie ma funkcje o przed kupnem model tej pralki w necie wpisalam.. a nowa taka pralka chodzi po 1400 ...

gwarancję masz tzw. rozruchową, tzn. że pralka ma chodzić, a nie, że ma być cicha, czysta itd. poza tym nie porównuj sobie ceny używanej pralki do takiej samej nowej, bo to się ma nijak do siebie za 800-900 zł miałabyś nową pralkę z pełną gwarancją, raty byś nawet nie odczuła, np. 50 zł m-cznie i miałabyś kłopot z głowy nie pomyślałaś i teraz masz tylko kłopot jeśli tylko sie da, to zwróc tego grata i kup sobie nowy sprzęt

Gość zieloooonoowaa
no teraz mysle ze to nie byl dobry pomysl.. ale madry polak po szkodzie :(