Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcedzidziusia24

Krwawienie z dróg rodnych - pomocy!!! Proszę o poradę!

Polecane posty

Gość chcedzidziusia24

Zacznę od tego, że dziś ok. 7 rano, obudził mnie ból brzucha. Ale nie taki jak przy miesiączce, tylko krótkotrwały tępy ból - dosłownie 2 sekundy i przeszło. Ale był na tyle silny, że mnie obudzł. Zapaliłam więc światło i chciałam sprawdzić co się dzieje. Zobaczyłam wtedy plamę krwi na łóżku. Wstałam i w tym momencie poczułam, że krwawię z dróg rodnych i to dosyć intensywnie. Dodam, że spodziewam się miesiączki za ok. 10 - 12 dni. Do tej pory krwawie -przypomina mi to pierwsyz dzień cyklu, bo krwawienie jest dość silne, ale nie odczuwam bólów menstruacyjnych. Nie mam też temperatury. Dwa lata temu wykryto u mnie zespół policystycznych jajników. Brałam tabletki hormonalne, dwa cykle wcześniej brałam duphaston. Teraz staramy się z mężem o dziecko. Ale w ciąży nie jestem, bo 2 tygodnie temu miałam okres, a poza tym robiłam test i wyszedł negatywny. Co to może być? Zaczęłam czytać w Internecie i są różne możliwości. Stresuję się. Brałam pod uwagę możliwość krwawienia około owulacyjnego, ale wcześniej objawiało się to u mnie plamieniem ze śluizem. Teraz to coś innego. Czekam aż mąż wróci z pracy i chyba pojedziemy do lekarza- jeśli uda mi się w ogóle umówić. Ale ta niepewność mnie dobija. Czy powinnam jechać do szpitala? Pomóżcie! Może ktoś miał coś podobnego! A może za kilka godzin krwawienie ustąpi. Już teraz chyba leci mniej. Nie wiem, nie wiem... Pierwszy raz coś takiego mam! ODPISZCIE PROSZĘ!

Gość mania3333
Trzeba jechać do szpitala. Daj znać co i jak. Pozdrawiam i nie zamartwiaj się. Pozdrawiam