Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoshuaJoshua

Skarbowka a przebywanie za granica

Polecane posty

Witam Mam pytanie dotyczace mojego pobytu w Anglii. Ostatnio urzad skarbowy wyslal mi zapytanie o dostarczenie dokumentow w sprawie zaleleglego formualrzu VAT'owskiego oraz zebym przedstawil faktury z danego miesiace (2 lata temu). Najprawdopodobniej beda chcieli odsetki oraz rozpocznal sciganie mnie za ich niezaplacenie. Czy przebywajac w anglii podczas rutynowego wylegitymowania przez policje tudziez skorzystania z ubezpieczenia zdrowotonego moze policja mnie zatryzmac i deportowac do Polski zebym wyjasnil sprawe z Urzedem skarbowym? Przykladowo jesli juz US by rozpoczal sciganie mnie za niezaplacenie tych odsetek. Z gory bardzo dziekuje za informacje

Gość niebieskooka kafeterianka
O Boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzisz a nie grzmisz!!!!!!!!!!! Nie chcemy wiecej przestepcow za granica! Ja Cie blagam!!!!!!!!! Najpierw posplacaj to a potem wybieraj sie w podroz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I owszem, tutaj znajduja kryminalistow sciganych w Polsce za dlugi. Nie bedziesz mogl konta w banku za granica zalozyc a w komputerach administracyjnych bedziesz figurowal jako poszukiwany i zostaniesz deportowany do Polski, a jesli tak sie stanie to dostaniesz tez zakaz wyjazdow za granice na iles tam lat i albo zaplacisz kare albo pojdziesz wyrok odsiadywac. KONIEC.