Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam9

Najgłupsze zachowania waszych byłych

Polecane posty

Gość sam9

Kiedy i jak najgłupiej się zachowali? Kiedy patrzę na moją, aż serce się raduje żeśmy się rozstali tyle tego było . Nie powiem,często to bolało, ale dziś .... hurrra że nie mam z nią nic wspólnego

Gość Vick
Dla mnie najbardziej prostackim zachowaniem było to, gdy moja eks rozstała się ze mną smsem. Dorosła kobieta. dodam, że niczego złego (co sama przyznała) jej nie zrobiłem, tylko że stwierdziła po długiej znajomości że to nie miłośc.

Gość facet, po prostu facet
a co miala powiedziec? lepiej moze ze smsem, tlumaczenie twarza w twarz nic by nie zmienilo, skoro podjela juz decyzje.

Gość sam9
W tej sytuacji popieram Vickiego. Jak ktoś komuś poświęcił wiele czasu, to wypadałoby się spotkać i po ludzku na koniec porozmawiać

Gość Tickiiii
Dla mnie "najlepsze" (choć wiele innych też było) było jak załatwiłem bilety do teatru. I choć lubi teatr, to tym razem stwierdziła że nie pójdzie , że nie może w niedz. późno wrócić do domu. Oddawałem bilety w ostatniej chwili jak durny - a się okazało że nie może, bo na drugi dzień chce oddać dzieciom sprawdziany żeby nie czekały do wtorku. Jeszcze parę razy wywinęła mi takie numery i adie. Super nauczycielka!