Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkniin

czym jest dla was patologia??

Polecane posty

Gość pkniin

odnosicie to slowo do wielu osob widze

Gość anaQ
odchylenia od normy;D

Gość bleeeetttta
to forum jest dla ludzii którzy albo nie maja co robic z czasem albo lubia krytykowac... Wiec nie dziw sie ze patologia to wszystko... malo jest osob, ktore powaznie podchodza tu do problemow

Gość modelka -dzis na kastingu
byla tu taka pipa "prawdazawszeciezaboli24" ona była uosobieniem tego słowa. Jej zachowanie, agresja, wulgarność, prostaczkowość... czuło sie patologie przez komputer

Gość ojnienienieeee
Według wiekszości patologia to dywan na ścianie. :D

patologia to jeden z moich przedmiotów :P był w prosektorium uczyliśmy się o chorobach i ciężko bylo zdać :P

Gość borys29
patologia to np. rzniecie sie za free, bez miłosci

dla mnie patologia to: stan, na ogół długotrwały, w którym mają miejsca zachowania, praktyki nie dość że odbiegające od ogolnie przyjętych norm, to w dodatku często niezgodne z prawe i, co najwazniejsze, będące hm "dziedziczne' a wiec np ojciec pijak bandyta, dzieci pijaki bandyci, wnuki pijaki bandyci itd itp...

Gość different***
alkohol,papierosy,konkubinat,sex za pieniądze,albo częsty z różnymi facetami,częste kłótnie...

Gość nosem w kałuże
alkohol papierosy.... ło matkoooo to większość gwiazd show biznesu to patologia :D

Gość no to ja tez
patologia, bo pale i pije i jeszcze uprawiam seks bez slubu :O

Gość nosem w kałuże
no ja też jestem patologia i to taka hard

Gość no to ja tez
w sumie ja tez, bo jeszcze klne.

Gość olgaaaaaaaa123123
to pewne zdrazenia bądź zachowania wykraczające wyraźnie poza przyjęte normy moralne lub prawne. często spotykane w rodzinach

No i tu wychodzi madrosc tego forum - to, co jest lekkim odchyleniem od normy juz jest nazywane patologia. Powaznie, wiele osob powinno zajrzec do slownika, zeby wiedziec o czym zamierzaja napisac.

Gość no to ja tez
patologia to tez brak poczucia humoru i branie wszystkiego na powaznie.

Gość no to ja tez
a takze odsylanie nas do slownikow.

Gość olgaaaaaaaa123123
jest prawie zawsze nie akceptowana przed środowisko i spotya się z potepieniem. jest to np przemoc w rodzinie , alkoholizm , skrajna bieda (choć to jest dosć kontrowersyjne)

Gość olgaaaaaaaa123123
AnitaAnitaAnita- przeważnie to co jest lekkim odcyleniem od normy ma niską szkodliwość społeczną . więc to dość dyskusyjna sprawa czy możemy to nazwać patologia. wg mnie nie lekkie odchylenia od normy zdarzają się często . np kłotnia małzonków bez rękoczynów jest lekkim ochyleniem od normy . ale czy to patologia?

Gość DEL KUN
patologia to ogół prymitywych zjawisk, ludzi i rzeczy w tym kraju ale też w innych krajach trzeciego świata!

Gość different***
Mi to się tak kojarzy,jak byłem mały,to miałem kolegę takiego jednego,zawsze jak chodziłem do niego to zawsze jego starzy byli najebani a w chałupie siekiera i się ciągle kłócili,potem matka wywaliła jego ojca z domu i przyprowadziła sobie jakiegoś huja a oprócz tego puszczała się po krzaczorach albo mieli taką melinę w zlikwidowanym kółku i tam chlali i się jebali.To wszystko tak mi zapadło w pamięci,że słowo patologia tak mi się właśnie kojarzy.

Gość olgaaaaaaaa123123
ale jak to prymitywnych? co jest dla Ciebie zachowaniem prymitywnym? to jest zbyt szerokie pojecie

Gość patologia to Polska
jak wyzej.

a to ze dziecko wyhcowują dziadkowie albo opiekunka bo rodzice pracuja 24h na dobe? robia karierę itd spokojnie mogloby jendo z nich nie pracowac...ale pracuja oboje i dziecko mowi na opiekunke mama. to jest patologia? zarabiaja ci ludzie razem ponad 40tys meisiecznie na czystio minimum

Gość a zmiany patologiczne
w organizmie ?

Gość olgaaaaaaaa123123
np to ,ze ludzie w krajach trzeciego swiata nie mają dostępu do tych wszytskich dóbr co ludzie zachodu czyli na swój sposób sa prymitywni czyni ich patologicznymi?

Gość olgaaaaaaaa123123
,,a to ze dziecko wyhcowują dziadkowie albo opiekunka bo rodzice pracuja 24h na dobe? robia karierę itd spokojnie mogloby jendo z nich nie pracowac...ale pracuja oboje i dziecko mowi na opiekunke mama. to jest patologia?" to sprawa dyskusyjna ,ale wg mnie nie

No to ja.. Prosze cie.. mnie sie juz po prostu odbija od sluchania, ze kazde pierdniecie jest patologia. To jedno z ulubionych slowek tutaj i czesto jest pisane ze smiertelna powaga. Z moim poczuciem humoru na ogol wszystko jest ok. :)

ja slowa patologia używam, kiedy zauwazam odstepstwa od normy oficjalnej udokumentowanej lub od normy społecznej nieregulowanej przepisami prawnymi. ja mam na przyklad dwie śledziony i jedna powiększona o 20 mm. Jest to patologia. mam kolezanke, ktora pochodzi z rodziny, ktora mieszka w mieszkaniu komunalnych, przyznanym im po eksmisji z mieszkania, ktore zadłuzyli. Ona dostaje jakies tam zasilki na dziecko, a jej facet nie pracuje. Zyją, nie majac slubu. To jest patologia. Sasiedzi sa na pozor normalna rodzina, dzieci chodza do szkoly, ale duzo wagaruja, maja bardzo dobry samochod, ona jest prawniczka, on jakims urzednikiem . on prawie codziennie wraca na czworaka do domu. To tez jest patologia