Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ielko hill

Czy brzydki ale wysoki i szczupły chłopak mógłby się spodobać dziewczynie?

Polecane posty

Gość Ielko hill

Proszę o szczere odpowiedzi..na ogół te piękne dziewczyny które wogle mnie nie interesują bo najczęściej są zakochanymi w sobie lalami. Gardza mną..ale czasem te w oczach innych przeciętne-a dla mnie idealne-patrzą na mnie:..myślicie że to dlatego by przyjrzeć się jak strasznie brzydki jestem??moim fizycznym atutem jeśt tylko bardzo wysoki wzrost i szczupła sylwetka ale niestety twarz nie pozwala na życie towarzyskie i uczuciowe;-(choć tak bardzo chce kochać..czy naprawdę nie mam szans na szczęśliwa miłość??czy jakby taki chłopak-zadbany miły ale..brzydki..podszedł do was i zaprosić na kawę..splawicię go na starcie?pytanie zadaje tylko wartościowych dziewczynom..proszę nie podszywać cię i nie zamieszczać nie moich zdjęć

Gość a quick fix of melancholy
Nie wiem jaką masz twarz, więc nie mam pojęcia czy bym się z Tobą umówiła. Generalnie niestety twarz jest ważniejsza od sylwetki.

Gość modelka -dzis na kastingu
nie

Gość kinki
nie mógłby. Musisz mieć dużo pieniędzy i dobra materialne. Mógłby jednak podobać sie grubym i brzydkim dziewczyna z krzywymi małymi piersiąmi. Do tych ładnych trzeba mieć to co napisałem powyżej.

Gość Ielko hill
No proszę a to kobiety mówią że nie patrzą na wygląd..same sobie zaprzeczaćie

tak. Większość dziewczyn nie patrzy na wygląd ale na charakter. Ja tego zawsze się trzymałam

A kto tak mówi? Każdy człowiek patrzy na wygląd. Ktokolwiek temu zaprzeczy - kłamie.

Gość Znowu ty smęcie?!?!
Już kolejny miesiąc zakladasz takie same tropiki:( jesteś nudny jak flaki z olejem. Idź ty chłopie do roboty a nie tylko damskie forum bo brzydkiego biedaka to już napewno żadna nie będzie chciała!

Gość taka rada.......
A co to znaczy brzydka twarz? Jeżeli rysy twarzy, to nie problem, byłam z takim (tzn. był wysoki, ale niezbyt szczupły), może się podobać, jeżeli zainteresuje sobą. Jeżeli chodzi o trądzik, to już gorzej, ale wtedy polecam dermatologa, są skuteczne metody leczenia.

Gość kinki
człowiek młody zwraca na wygląd większą uwagę niż starszy bo jest jeszcze ułomny i przeddzszystkim chce sie bawić. Dopiero później przychodzi refleksja z doświadczeniem ze jednak ważniejszy charakter niż wygląd. Lecz niektórym ludzia dojście do takiego wniosku zajmuje więcej czasu.

Gość Ielko hill
Nie mam trądziku poprostu brzydkie rysy myślę o operacji plastycznej ale nie wiem czy można aż tak zmienić twarz..

Gość wklejcie link doooo
kurwa ja tej psychicznej szczurzycy czyt. brzydkiego sebastiana widzialam gebe i jest normalny, chodz troche podobny jest do "tym razem to znowu ja":D czyli zarosniety. troche tez przypomina "kudlatego" ze scooby du :D ale pojebany to jest, nie ma co. na chory mozg lekarstwa nie ma:(zostaje tylko lobotomia biedaku

Gość co ja robie tu....
no pewnie , ze tak! po pierwsze to co dla jednego jest brzydkie dla drugiego niekoniecznie - może banalne ale jakże prawdziwe. Po drugie atrakcyjność faceta to nie tylko fizyczność (z facetami generalnie jest tak, że jednen jest atrakcyjny dopóki się nie odezwie ;P a inny na odwrót, trzeba porozmawiać, żeby przekonać się o jego atrakcyjności, o jego atatuach) powiem Ci jeszcze z własnego doświadczenia, że ja jestem niestety nieszczęśliwie zakochana w niezbyt przystojnym facecie (może to śmieszne ale jak patrzę na jego zdjęcia to zastanawiam się jak taki brzydal może mi się podobać....a jednak coś do niego ciągnie i nie pozwala spać po nocach) :P

"Dopiero później przychodzi refleksja z doświadczeniem ze jednak ważniejszy charakter niż wygląd." No jasne, że ważniejszy jest charakter. Ale jednocześnie facet musi się podobać kobiecie. Tak to już jest i nie ma się co oszukiwać! Na szczęście różne są gusta.

pewnie, że tak. każdy ma inny gust, co dla jednego jest brzydkie dla drugiego jest ladne. bardziej liczy sie charakter

Gość Duzi brzydki chłopczyk
Co ja robię tu-dlaczego jesteś nieszczęśliwie zakochana noi co w tym facecie takiego jeśt że go kochasz?wiecie talie slogany są przykre bo ja naprawdę jestem bardzo brzydki każda dziewczyna na ulicy w autobusie w pociągu odwraca na mój widok wzrok a przecież też pragnę być kochany i kochać też mam uczucia..