Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ii tak oo

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość ii tak oo

witam. mam pytanie do tych z was, które są w ciąży lub mają już dzidziusie :) jakie były wasze pierwsze objawy ciąży? Chodzi mi o to, że kochałam się z partnerem 23 stycznia - dzień później dostałam normalnie miesiączkę, jednak teraz czuje ból w lewym jajniku, mam wzdęcia - czy to może być objaw ciąży, mimo miesiączki tuż po?

Gość o may goddd
zień później dostałam normalnie miesiączkę, tak beda napewno blizniaki a po drugie tłumanie jeden nie napisalas jak długie sa twoje cykle nie znasz swoich dni plodnych? to moze sie doucz a potem bierz sie za sex co to za pytania co my wrózki?????

Gość ii tak oo
dodam, że wcześniej nie odczuwałam nigdy takiego bólu, a teraz utrzymuje się od kilku dni. stosunek był z zabezpieczeniem. czekam jeszcze kilka dni i robie test. ale może któraś z was tak miała?

Gość o may goddd
od tego sa testy ciażowe albo ginekolog a nie durnowate pytania:O

Gość ii tak oo
cykle regularne, 28 dni. znam swój organizm, nie musze się douczać, po co ta zgryzliwość?

Gość potwierdzammmm
od tego sa testy ciażowe albo ginekolog a nie durnowate pytania

Gość oj, dziewczyno....
przed kolejnym zblizeniem poczytaj o cyklu, jajeczkowaniu, dniach polodnych i nieplodnych. To moze zrozumiesz, ze dzisiejszy bol jajnika to prawdopodobnie...jajeczkowanie. Dobrze, ze sie zabezpieczasz. Przy tak mizernej wiedzy o wlasnym ciele, dobre i to ;) nie jestes w ciazy.

Gość skoro znasz swoj
organizm to po co pytasz?:O

Gość oj, dziewczyno....
...poza tym jajniki moga tez tez bolec, jesli je podziebilas. Ubierasz sie cieplo, nosisz podkoszulki, czy tez biegasz w te mrozy w biodrowkach i stringach? ;)