klaudia18_aa 0 Napisano Luty 2, 2012 ostatnio nie moge sie na niczym skupic boli mnie podbrzusze chodze roztargnieta i zmeczona i nawet nie wiem ktorego dnia wziiełąm dwei tabletki a nie zrobiłam zadnej przerwy pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...nadzieja.... Napisano Luty 2, 2012 nic się nie stało, że wziełaś dwie tabletki jednego dnia, po prostu jak przyjdzie czas na ostatnią, weżmiesz ją z następnego opakowania, żeby było 21 dni i po kłopocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhbjfty Napisano Luty 2, 2012 A po co brać z następnego opakowania? Wystarczy wziąć 20 tabletek i zrobić normalnie przerwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia18_aa 0 Napisano Luty 2, 2012 a mm zrobic 7 dniowa przerwe??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhbjfty Napisano Luty 2, 2012 Tak, normalnie 7 dniową przerwę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach